homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie cam ciudatica

#1 2011-03-21 19:55:47

vreausaaflu
New member
Inregistrat: 2011-01-20

Secretie cam ciudatica

Buna fetelor. Hai sa va postesc ce am patit si poate una din voi ma poate ajuta cel putin cu un sfat

Am decis sa fac o pauza de anticonceptionale luna trecuta , ca sa imi mai las corpul sa isi urmeze cursul natural.Am avut parte de contact neprotejat deoarece el nu suporta prezervativul ( din cauze medicale, care vor si rezolvate cu o operatie ).El..nu si-a dat drumul in mine desi intotdeauna exista o sansa oricat de mica sa fi scapat ceva lichid seminal.Mi-a intarziat o saptamana..in care am facut 2 teste surecheck ca sa fiu sigura, unul din ele mi-a aratat cele doua linii orizontale??? inloc de verticale iar celalalt a iesit clar negativ.In tot timpul acesta am avut secretii albe, fara miros , fara consistenta anormala si un mic discomfort la sani

Astazi mi-a "venit" sau asta incerc sa imi dau seama. A inceput sa curga aceeasi secretie alba cu , cateva firisoare de sange si nimic mai mult.Nu imi pateaza tamponul si de fiecare data curge atunci cand ma duc la baie .Nu am mai patit asa iar in urma controlului de luna trecuta nu aveam nici o rana pe col, nici bts..

Ati mai patit asa ceva? puss

#2 2011-04-01 15:16:53

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Secretie cam ciudatica

Cel mai probabil e vorba de o dereglare. Si sa stii ca intr-o luna organismul nu isi urmeaza cursul normal ... din contra, mai tare te dereglezi.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.