homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina?

#1 2011-03-31 21:04:43

arduinos
New member
Inregistrat: 2011-03-31

sarcina?

Sunt foarte ingrijorata.... am avut un contact sexual si nu a fost neprotejat total.... a fost timp de 1 minut iar apoi am folosit prezervativ.... totul s-a intamplat la 1/2 zile inainte de ziua ovulatiei asa ca el m-a pus sa iau postinor.... am luat pastilele la aproximativ 69-70 de ore de la contact.... sunt constienta ca sunt sanse totusi de sarcina dar.... as vrea niste sfaturi sau daca e cineva mai experimentat care sa ma linisteasca sau avertizeze

#2 2011-03-31 21:23:58

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: sarcina?

pai pana in 72 de ore de la contact trebuia luat postinorul, deci tu ai luat in intervalul respectiv, cu toate ca sansele de a-si face efectul e mai mic.
dar eu una spun ca sanse de sarcina sunt minime (pana la zero), mai ales ca nu a ejaculat in interior + ca ai luat postinor.
asteapta-te sa ti se deregleze menstra. in circa 7 zile de la data luarii postinorului trebuie sa iti vina asa numitul "spotting". e ca o menstra, dar redusa cantitativ sau poate si abundenta, depinde de organism. de la data cand apare acel spotting urmeaza sa iti calculezi de acum ciclul menstrual.
dar asteapta-te sa ai dereglari ale ovulatiei si menstrei pentru ceva timp.

daca ai alte intrebari, just ask.  puss

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-03-31 21:24:35)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-03-31 22:37:14

arduinos
New member

Nu a ejaculat.... a fost doar un minut de inconstienta inainte sa folosim prezervativul.... el spunea ca exista riscul prin lichidul preejaculator....

#4 2011-03-31 23:02:43

hai_faiv
Hero member

da, exista risc prin lichid, asta daca inainte de actul sexual a mai avut loc vreo ejaculare. la tine sansele sunt minime de sarcina. stai linistita puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2011-04-01 00:13:41

arduinos
New member

el spune ca si din punctul lui de vedere sansele erau minime pentru ca a urinat,a facut dus si nu a ejaculat decat inainte cu o zi dar ca nu a vrut sa riscam asa.... a fost foarte ingrijorat pentru mine si era intre aceste doua lucruri.... efectele secundare de la postinor si riscul unei sarcini si s-a gandit ca e mai bine sa le iau totusi.... eu am fost impotriva lui si am spus ca nu am cum sa fi ramas dar am acceptat pana la urma.... acum se simte prost ca se gandeste ca nu sunt bine si ca as putea sa simt efectele secundare (dereglarea ciclului, sangerari si altele pe care nici nu le stiu) si ca poate nu ar fi avut rost sa le iau.... voi ce parere aveti?
cred ca ajung destule persoane de sex feminin disperate pe aici asa ca posturile dezorganizate banuiesc ca nu sunt sanctionate....
acum eu sunt la pamant.. intre teama unei sarcini si efecte secundare si si el e trist nu stiu ce sa mai fac vreau sa ies odata din iadul asta....

multumesc hai_faiv pentru raspunsuri

Publicitate

loading...

#6 2011-04-01 08:16:53

hai_faiv
Hero member

arduinos!!! hei, ti-am zis ca sanse de sarcina sunt minime (chiar zero pot spune). erau minime si inainte sa iei postinor, d'apoi acuma ca l-ai luat.
efectele postinorului le resimte orice persoana care il ia (femeie big_smile ), nu doar tu. si decat ca ai un copilas, mai bine previi. nu se stie niciodata cat e de sigura metoda coit intrerupt, asa ca e bine ce ai facut cu postinorul ca sa scapi de o grija.  concentreaza-te pe lucruri mai serioase, sarcina nu poate fi smile ai sa vezi ca zilele astea o sa apara acele pete de sange si...tadaaa... nu esti insarcinata. daca prietenul tau era ingrijorat pentru tine, inseamna ca te iubeste! alta data totusi, sa folositi metode de contraceptie efective, postinorul e doar in caz de urgenta.
conteaza ca l-ai luat si da, are un rost. tocmai acela de a nu sta stresata ca vine vorba de o sarcina.

te pup si capul sus, aduna-te.

#7 2011-04-01 21:09:05

arduinos
New member

multumesc.... pai am folosit prezervativul dar dupa minutul ala.... nu suntem chiar atat de inconstienti sa nu ne protejam dar nu stiu.... ne'a luat valu dupa am gandit rational:)) si dupa ne-a fost teama.... sper sa fie bine....

#8 2011-04-01 21:58:21

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

o sa fie bine, stai linistita. si eu cred ca sansele erau mici si inainte de postinor, iar acum nu e nicio sansa sa fi ramas

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#9 2011-04-01 22:11:53

TufisRoz.
Full member
Inregistrat: 2010-03-25

Buna seara , iau anticonceptionale cam de 6 luni , iar menstruatia e normala , dar in ultima perioada nu mi.a fost deloc bine , m.am ingrasat putin , am dureri de cap de 2 zile , ma duc la toaleta cam la interval de 10-15 minute si azi am avut senzatie de rau , dar nu dimineata , ci seara ..... credeti ca as putea fi insarcinata ? Testul il pot face in orice moment al zilei ? sunt disperata cesafac

#10 2011-04-01 22:30:30

hai_faiv
Hero member

pai daca ai luat corect AC, nu ai cum sa fii insarcinata. testul de obicei se face cu prima urina, dimineata.
e posibil sa nu ti se mai potriveasca AC, vezi daca aceste simptome continua, mergi sa ti le schimbe.

#11 2011-04-01 22:37:48

purple.sm0g
New member
Inregistrat: 2008-04-10

Buna! Am o intrebare.de 2 luni inainte de menstruatie imi curge o secretie rosiatica.Eu iau anticonceptionale de 3 ani.menstruatia mi-a venit normal si in ultimele 2 luni.Ar putea fii vorba de o sarcina? sau e altceva.saptamana viitoare oricum ma duc la ginecolog,doar ca as vrea sa ma linistesc in privinta sarcinii daca e cazul.

#12 2011-04-02 09:56:06

hai_faiv
Hero member

pai daca apare inainte de menstra, eu inteleg a fi spotting. nu cred ca poate fi vorba de o sarcina. ca si in raspunsul anterior, e posibil sa nu ti se mai potriveasca AC. totusi, fa un test de sarcina ca sa te linistesti la 3 sapt de la ultimul contact cu risc, sau daca tot ai de 2 luni acea scurgere, poti sa faci acum. dar ma indoiesc sa fie sarcina. multe fete de pe forum dupa ani de folosire a AC au fost nevoite sa le schimbe.

#13 2011-04-03 02:30:17

ralluka19
New member
Inregistrat: 2009-03-28

Salut! Am o intrebare! Duminica  am uitat sa iau o pastila. Am luat cand mi-am amintit lunea dimineata iar apoi luni seara a fost prima pastila corecta. Astazi am luat a sasea pastila corecta si am avut contact sexual neprotejat. As vrea sa stiu care e riscul unei sarcini avand in vedere ca iau anticonceptionale de 7 luni. Ms mult

#14 2011-04-03 09:27:34

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

risc exista pentru ca trebuia sa iei 7 pastile pt a se reinstala protectia...
pastila uitata ai luat-o cu mai mult de 12 ore intarziere? daca nu, protectia nu a fost afectata de la bun inceput

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.