|
Nu esti logat.
Gusa polinodulara(intrebare pt doctoressa)#1 2011-04-05 08:00:45
gusa polinodulara(intrebare pt doctoressa)Buna ziua!de cativa ani am probleme cu tiroida....am noduli pe glanda.valorile tsh si t4 sunt in limite normale.calcitonina e mica dar ma deranjeaza la inghitit,respirat,ma doare,amigdalele mi s-au deranjat si ele din cauza ei(asa am inteles),am fost la endocrinolog,mi s-a recomandat operatia,am ajuns la chirurg urmand ca in toamna sa ma operez...mentionez ca ma alimentez sanatos.ma simt f obosita si parca ma trage in jos,ma tine.inrebarea mea e daca mai pot face sport sau este contraindicat in acest caz?eu am bicicleta de camera(normala,nu eliptica) si pedalez moderat 30 min/zi urmate de 10-20 min de pilates sau aerobic cu florentina,exercitii pt picioare si abdomen.doctoressa te rog ajuta-ma cu un sfat!(sau oricine poate...).multumesc! Offline #2 2011-04-05 10:49:35
Re: gusa polinodulara(intrebare pt doctoressa)va rog sa-mi raspundeti si mie! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|