|
Nu esti logat.
Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la misto#1 2011-04-03 18:49:09
Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la mistoBuna ziua. O sa incerc sa scriu pe scurt.... am nascut pe 28 iulie 2010 prin cezariana... am avut CM cam in fiecare luna de atunci...11 decembrie am avut un contact sexual neprotejat (am mai avut si in noiembrie dar tot asa, nu a ejaculat in mine).... dar nu a ejaculat in mine.... pe 1 dec mi-a venit CM normal.... pe urma mi-a venit iar pe 28 decembrie... ceva mai putin decat pe 1... dar parea tot normal... In luna ianuarie nu mi-a venit deloc... am facut eu o prostie si am inceput chiar daca nu imi venise CM sa iau pastile anticonceptionale... cam 10 zile le-am luat... le-am oprit pe 16 februarie... si pe 19 februarie mi-a venit CM ... am luat din prima zi de ciclu anticonceptionale.... la inceputul lui martie ma durea burta si imi faceau zgomot matele.... eu aveam impresia ca mi se misca ceva in burta.... am fost dimineata pe 8 martie la Medlife... si mi-a facut Beta HCG.... in 2 ore aveam rezultatul <1.20. Mi s-a explicat atunci ca daca e rezultatul ala nu sunt insarcinata. Tin sa preczez ca si in octombrie mi-am facut un Beta HCG din cauza ca aveam o sangerare care nu se mai oprea si mi-a dat aceasi valoare. Offline #2 2011-04-03 19:00:59
Re: Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la mistoInsarcinata nu esti, iesea si la test normal si Beta HCG. In plus, chiar si sarcina extrauterina iese la testele astea, asa ca nu te gandi la asta. #3 2011-04-03 19:31:01
Re: Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la mistoasa cum a zis si Persi, nu ai cum sa fii insarcinata, data fiind valoarea la beta HCG. Offline #4 2011-04-03 20:50:43
Re: Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la mistoGata. M-am calmaty... am fugit la Filantropia... insarcinata nu sunt... dar am colicistul marit si trebuie sa imi mai fac alte investigatii de specialitate. Deci mi-a iesit din minte cum ca as putea fi gravida. Offline #5 2011-04-03 21:36:26
Re: Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la mistoma bucur ca te-ai linistit sanatate multa! Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-05 21:14:42
Re: Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la mistoMultumesc frumos, la fel si tie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|