|
Nu esti logat.
Anticonceptionale... mai mult de 21 de pastileper sa#1 2011-04-05 21:13:41
Anticonceptionale... mai mult de 21 de pastileper saSper sa intelegeti ce vreau sa spun... eu iau Yasmin.... si mai am dintr-o folie... 7 pastile... DAR... asta inseamna ca termin pastilele pe 11 aprilie... si nu as vrea... as vrea sa le termin undeva pe 17-19.... si... m-am gandit... sa iau astea 7 pastile ... si din alta folie ... sa iau pastile pana pe data de 17.... si pe urma sa astept ciclu... dupa care in a 8-a zi sa iau iar pastile... cum fac in mod normal. Intrebarea mea... sunt la a doua folie de Yasmin.... am inceput in februarie... pe 19 sa le iau... parca.... intrebarea mea este... oare daca iau in plus pastile... sunt protejata la fel? Sau cum? Offline #2 2011-04-05 22:18:29
Re: Anticonceptionale... mai mult de 21 de pastileper saesti protejata la fel daca iei mai multe pastile www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-04-05 23:01:00
Re: Anticonceptionale... mai mult de 21 de pastileper saOk. Multumesc mult de tot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|