homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma...

#1 2011-04-01 11:06:01

aleksa_cr3atza
New member
Inregistrat: 2009-05-27

Ajutati-ma...

Am o prob de vreo 3 zile...am o stare asa de anemie, parca imi vine de la stomac...dar nu ma doare stomacul...uneori am dureri de kp..si imi este f cald..temperatura nu am, as putea zice..cea mai mare este 37,5...vreau sa ma duc la doctor si ma voi duce...dar nuj c credeti k as putea avea...am senzatia asta dupa c ma trezesc la aprox 30 min, dar oriqum parca nu am vlaga in mine..nu sunt buna de nimik..park am un nod in gat ...nuj c sa cred..eu as vrea sa ma duc sa-mi fac o radiografie la plamani...

Ultima oara a fost editat de aleksa_cr3atza (2011-04-01 11:08:30)

#2 2011-04-01 12:16:42

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Ajutati-ma...

aleksa_cr3atza a scris:

Am o prob de vreo 3 zile...am o stare asa de anemie, parca imi vine de la stomac...dar nu ma doare stomacul...uneori am dureri de kp..si imi este f cald..temperatura nu am, as putea zice..cea mai mare este 37,5...vreau sa ma duc la doctor si ma voi duce...dar nuj c credeti k as putea avea...am senzatia asta dupa c ma trezesc la aprox 30 min, dar oriqum parca nu am vlaga in mine..nu sunt buna de nimik..park am un nod in gat ...nuj c sa cred..eu as vrea sa ma duc sa-mi fac o radiografie la plamani...

mergi la medic.

ps. la o sarcina te'ai gandit?

#3 2011-04-01 12:39:47

aleksa_cr3atza
New member

am fac test ieri..negativ, plus k iau anticonceptionale si plus k mi-a venit ciclul luni...

#4 2011-04-01 13:00:26

Amdra
New member
Inregistrat: 2011-01-15

ori anemia ori hipoglicemie, deshidratare..
dupa ce mananci sau bei apa iti mai revii?

#5 2011-04-01 14:14:36

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

aleksa_cr3atza a scris:

am fac test ieri..negativ, plus k iau anticonceptionale si plus k mi-a venit ciclul luni...

atunci de ce ai facut un test?

de vreo 3 zile se nimereste sa fie exact luni si se cam potriveste cu ce e un sindrom premenstrual si starea din preajma menstruatiei.

nu putem sti ce e, daca te deranjeaza si nu iti trece mergi la medic.

nu te examina singura, nu cauta pe net, nu emite pareri, pentru ca nu ai de ce. o radiografie la plamani cum zici tu nu e o jucarie, plus ca nu te'ai hotarat daca e de la stomac sau de unde etc

deci mergi la medic.

Publicitate

loading...

#6 2011-04-01 14:30:03

cata_a
New member
De la: suceava
Inregistrat: 2011-01-07

eu cred ca e astenia de primavara+pierderea de sange din timpul menstrei.

#7 2011-04-06 10:21:02

aleksa_cr3atza
New member

Am fost la doctorul de familie..mi-a dat nijte vitamine...dupa kre kteva zile mi-a trecut....dar doctora mi-a spus k am o tiroida palpabila...akum ast sa iau  trimitere sa-mi fac nijte analize de sange...iar maine imi fac o radiografie la plamani...chestia este k am mi-am luat tensiunea aseara...este buna dar am avut 97 sauu 99 de batai de inima...mi-am luat de 2 ori k nu credeam...si plus at knd m-am bagat in pat imi trosneau urechile, park se desfundau si mi s-a pus un nod in gat...si cu el m-am trezis si ma enerveaza...ast analizele...sa vdm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.