|
Nu esti logat.
PROBLEME#1 2011-04-04 18:53:05
PROBLEMEBuna...eu sunt noua pe site si am o problema...in urma cu 3 saptamani mi-am facut un avort la cel mai bun medic ginecolog din oras...primele zile nu am prea sangerat...apoi dupa o saptamana 2 zile...dupa 2 saptamani iarasi inca vreo 2 zile...si akum dupa 3 saptamani iarasi sangerez. Nu mult..normal, nu am dureri si nici stari mai rele...doar chestia asta. E ceva grav? Va rog sa ma ajutati. Va multumesc. Offline #2 2011-04-04 20:35:11
Re: PROBLEMESuna-ti doctorul mai bine.Eu zic ca a trecut cv timp in care sa isi revina rana cat de cat.Nu vreau sa te sperii,nu stiu ce sa zic..suna-ti doctorul mai bine. Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #3 2011-04-04 21:35:47
Re: PROBLEMEbuna! am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta! am un fel de galma in partea stanga langa vagin(nu are legatura cu vaginul adik nu e pe el sau in el) la atingere se simte cam de 2 cm sa zik,ca o umflatura in partea stanga a vaginului spre anus, in exterior; nu este dureroasa la palpare si nici nu deranjeaza desi este cam mare ...se simte in pozitie de sezut (pe toaleta).nu se vede nimk la suprafata...nush ce sa fac ca e de ceva timp am zik sa o fi un muschi mai ciudat..dar ma ingrijoreaza...nush unde sa ma duc la ginecolog? Ultima oara a fost editat de Aditzzza (2011-04-04 21:54:48) Offline #4 2011-04-04 22:22:11
Re: PROBLEMEdaca te epilezi in zona, ar putea sa fie un fir sub piele, sau un cos. daca nu are aspect mai ciudat...nu cred ca ar trebui sa iti fac griji. daca nu ai insa cum sa studiezi zona sa vezi exact ce e (cu o oglinda micuta poti incerca) mai bine mergi la gineco pentru linistea ta Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2011-04-04 22:24:17
Re: PROBLEMEnu e nici un fir sau furuncul...e ca o galma destul de mare...ca o bila de 2 cm..se simte la palpare si e ceva inauntru nu la supravata..m`am speriat pt ca e intre vagin si anus...si citeam ceva de cancer anal pe net si m`am speriat... Ultima oara a fost editat de Aditzzza (2011-04-04 22:25:15) Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-06 17:36:15
Re: PROBLEMEbuna, am o problema asemanatoare cu cea a fetei care a scris mai sus Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|