homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie urgent de un sfat

#1 2011-04-06 20:24:24

mihaela tinky
New member
Inregistrat: 2011-04-06

Am nevoie urgent de un sfat

Ieri spre azi, adica in data de 5 aprilie spre 6 aprilie am avut contact sexual nepotrejat. Acesta fiind al 6lea de la dezvirginare. Mentionez ca nu am insegerat prima data cand partenerul m-a penetrat, dar aseara am sangerat. In data de azi normal ar fi trebuit sa-mi vina ciclul, iar aseara cand am observat ca am sangerat am crezut ca este menstruatie iar el s-a terminat in mine. De atunci n-am mai sangerat si am luat in calcul ca este posbil ca aseara sa se fii rupt himenul si sa sangerez. Dupa aproximativ 10 ore am luat prima pilula de a2a zi si urmeaza sa o iau si pe a2a dupa cateva ore. Nu pot sa-mi dau seama ce a provocat sangerarea aceea, e posibil sa fiu insarcinata?

#2 2011-04-06 22:46:16

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Am nevoie urgent de un sfat

nu ai spus daca celelalte acte au fost sau nu protejate. daca nu au fost protejate, cred ca stii ca exista riscul sarcinii. daca restul au fost protejate, nu e sarcina, e probabil din cauza actului sexual, bruscare si rupere in totalitate a himenului.
asteapta spottingul de la postinor, sper sa fie ok, e cam confuza explicatia ta. alta data sa va protejati ca sa stati fara griji. daca ai fost virgina sau daca esti la ciclu si faci sex neprotejat nu inseamna ca ai scapat de sarcina!

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.