homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Paranoia

#1 2011-04-07 19:42:06

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Paranoia

Salut fetelor. am o problema. am dat azi in paranoia cum a patit si o prietena de a mea. sa va spun faza sad Iau de 5 luni AC si  ultimele 3 menstre au fost ok, au venit joia, cum veneau de obicei dupa ce m-am apucat de AC. doar ca azi, cand mi-a venit, defapt de azi dimineata menstra mea e putin mai inchisa la culoare si nu chiar abundenta, fapt ce imi da de gandit. poate sa fie menstra peste sarcina chiar daca iau AC si le-am luat mereu ok? sper ca e doar prima zi si e mai redusa cantitativ etc. Datile trecute nu am bagat de seama culoarea ei..

Ce poate fi? alte simptome nu am.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#2 2011-04-07 21:39:43

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: Paranoia

Stai linistita, administrarea de ac poate modifica menstra, si ca aspect si cantitativ, ti se reduce fluxul, de obicei. Deci daca le-ai luat corect, nu ai de ce sa te ingrijorezi, e normal sa existe astfel de modificari.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.