Posibila sarcina?
- dana_25
- New member
- Inregistrat: 2011-03-30
Posibila sarcina?
Buna ziua. Am o mare problema,legata de intarzierea menstruatiei.Luna trecuta(februarie) mi-a venit pe data de 22,in Ianuarie pe data de 24,iar in Decembrie pe data de 27.Facand o medie de cand ma stiu,durata ciclului meu menstrual oscileaza undeva la 29-32 zile.Astazi suntem in 30 Martie(deci ziua a 35-a de la ultima menstruatie)iar menstruatia inca nu a aparut,astfel ca am inceput sa imi pun probleme mari.Am facut sex neprotejat pe data de 5 Martie si 21 Martie,in rest neexistand alte contacte sexuale,nici protejate nici neprotejate.De aceea mi se pare un risc minim pentru a ramane insarcinata,comparativ cu alte luni,cand se intampla foarte des,mi-am inceput viata sexuala de aproximativ 4 ani si niciodata nu am avut o sarcina desi nu prea m-am protejat.Deasemenea de cand ma stiu nu mi-a intarziat menstruatia niciodata mai mult de 2-3 zile,o singura exceptie fiind acum aproximativ 3 ani cand mi-a intarziat ciclul aproape 3 saptamani. Am facut 2teste de sarcina ieri(29 Martie)si au iesit negative. Ca simptome pre-menstruale nu prea am avut fata de alte luni,cand puteam sa imi dau seama lejer dupa cum ma simteam ca o sa-mi vina si cand,decat ca de cateva zile am dureri sporadice de burta in timpul zilei(cum aveam pana acum inainte sa se instaleze menstruatia) si deasemenea si sanii s-au sensibilizat(iarasi ceva normal la mine inainte de menstruatie). Ce parere aveti?Eu oricum am de gand sa merg la medic daca menstruatia nu apare pana la sfarsitul saptamanii..dar sunt foarte speriata deoarece nu imi doresc un bebe
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
Re: Posibila sarcina?
dana_25 a scris:Buna ziua. Am o mare problema,legata de intarzierea menstruatiei.Luna trecuta(februarie) mi-a venit pe data de 22,in Ianuarie pe data de 24,iar in Decembrie pe data de 27.Facand o medie de cand ma stiu,durata ciclului meu menstrual oscileaza undeva la 29-32 zile.Astazi suntem in 30 Martie(deci ziua a 35-a de la ultima menstruatie)iar menstruatia inca nu a aparut,astfel ca am inceput sa imi pun probleme mari.Am facut sex neprotejat pe data de 5 Martie si 21 Martie,in rest neexistand alte contacte sexuale,nici protejate nici neprotejate.De aceea mi se pare un risc minim pentru a ramane insarcinata,comparativ cu alte luni,cand se intampla foarte des,mi-am inceput viata sexuala de aproximativ 4 ani si niciodata nu am avut o sarcina desi nu prea m-am protejat.Deasemenea de cand ma stiu nu mi-a intarziat menstruatia niciodata mai mult de 2-3 zile,o singura exceptie fiind acum aproximativ 3 ani cand mi-a intarziat ciclul aproape 3 saptamani. Am facut 2teste de sarcina ieri(29 Martie)si au iesit negative. Ca simptome pre-menstruale nu prea am avut fata de alte luni,cand puteam sa imi dau seama lejer dupa cum ma simteam ca o sa-mi vina si cand,decat ca de cateva zile am dureri sporadice de burta in timpul zilei(cum aveam pana acum inainte sa se instaleze menstruatia) si deasemenea si sanii s-au sensibilizat(iarasi ceva normal la mine inainte de menstruatie). Ce parere aveti?Eu oricum am de gand sa merg la medic daca menstruatia nu apare pana la sfarsitul saptamanii..dar sunt foarte speriata deoarece nu imi doresc un bebe
si daca nu iti doresti un bebe de ce nu te protejezi ca o persoana adulta si normala?
testul de ieri nu e valabil, pentru ca desi poate nu pare in statistica ta atat de exacta , si contactul de pe 21 martie putea conduce catre o sarcina, fiind neprotejat. nu conteaza ca ai facut de o mie una ori sex fara sa te protejezi, sarcina poate aparea oricand. ca de altfel sutele de boli. asa ca fii inteleapta si evita situatiile de genul asta.
ideea sa mergi la medic e buna, pentru a afla mai multe.
sanatate si succes.
- dana_25
- New member
Stiu ca nu este intocmai bine cum am procedat,insa am incercat sa iau antic,adica am si luat pe o perioada de 6luni,timp in care mi-a fost foarte rau de la ele,si am renuntat.
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
sunt cel putin 6-7 ac diferite pe piata plus alte metode contraceptive. e imposibil sa nu te simti bine cu nimic.. sincer.. asteapta sa treaca 21 zile de la ultimul contact neprotejat si atunci fa-ti un test.. abia atunci ar fi relevant
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- ciresica_oky_doky
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-20
Buna!
Postez aici pentru a nu mai deschide alt subiect.
Este vorba de o prietena de-a mea de la bloc, defapt o vecina de 17 ani. Ea i-a facut sex oral prietenului ei si el i-a facu sex oral ei in acelas timp..la un moment dat, ea i-a atins cu mana penisul apoi i-a atins mana lui si apoi el, cu mana respectiva a atins-o pe ea jos..cik el nu ejaculase inca dar avea lichid preejaculator. Dupa ce au terminat, ea a dat sa se imbraca si si-a atins chilotul cu mana (in zona cu mititca banuiesc), mana fiind uda de sperma. Mentionez ca ea ia anticonceptionale, numai ca cica de 3 zile ia si antibiotic pt o raceala. I-am zis ca trebuie sa se protejeze suplimentar pe toata durata tratamentului si inca 7 pastile dupa. Vroia sa ia postinor..l-a si cumparat de la farmacie ca acolo m-am intalnit cu ea ieri si mi-a povestit exact cum am scris si eu aici. I-am zis sa mai astepte pana azi,deoarece eu nu cred ca e cazu, sa va intreb pe voi> poate ramane insarcinata? ms frumos.
Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2011-04-01 07:49:54)
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
pai copiii nu se fac cu degetelul e nevoie de o penetrare adanca + ejaculare in interior zic eu ca sa ramai totusi insarcinata. in contact cu aerul, spermatozoizii mor, deci si in cazul prietenei tale. deci nu, nu este cazul sa ia postinor, mai tare se deregleaza.
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- ciresica_oky_doky
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-20
hai_faiv a scris:pai copiii nu se fac cu degetelul e nevoie de o penetrare adanca + ejaculare in interior zic eu ca sa ramai totusi insarcinata. in contact cu aerul, spermatozoizii mor, deci si in cazul prietenei tale. deci nu, nu este cazul sa ia postinor, mai tare se deregleaza.
Asa ziceam si eu, totusi am zis sa intreb pe cele mai cu experienta decat mine
Multumesc frumos!
Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2011-04-01 11:49:15)
- dana_25
- New member
Mersi pt raspunsuri,astazi mi-a venit menstruatia si am mai facut si un test de sarcina care a iesit negativ.Oricum voi merge la doctor pt a incepe sa iau contraceptive
- annem_123
- New member
- Inregistrat: 2011-04-05
Si eu ma incadrez la acelasi topic:
Ultimul CM a inceput pe data de 24 februarie, in jur de 11-12 martie am observat o secretie ciudata alba branzoasa ... pe 20-21 martie am avut o usoara secretie rozalie, apoi inchisa la culoare, iar pana acum nu mi-a venit. Am facut ieri (ziua 39 a CM) 2 teste ieftine de sarcina (la 2 lei), dar au iesit negative. Nu am luat pastile de niciun fel in ultima perioada, am un ciclu care dureaza intre 28-35 zile), am folosit metoda de ejaculare in exterior. Ceea ce ma intriga (si imi da sperante) este acel spotting. Ca alte simptome ... usoare dureri de ovar stang. Ar fi sanse de ceva?
- annem_123
- New member
Am mai facut un test de sarcina aseara (ziua 40), tot negativ, deja mi-au disparut toate sperantele, CM tot nu a venit. Eu m-am gandit ca acel spotting sa fie nidarea, dar daca ar fi fost, pana la aceasta data testele ieseau pozitive (au trecut 15 zile de atunci).
Chiar nu are nimeni nicio parere?
- Cicilepe2323
- Membru
- Inregistrat: 2011-04-06
Buna ziua,
Am o nedumerire, luna trecuta am fost la ginecolog pentru a incepe un tratament pentru o dereglare hormonala. Am primit ca tratament Jasmine si le-am inceput conform indicatiilor medicului in prima zi de ciclu...ciclu care insa a durat cam jumatate de zi...si s-a oprit...am continuat insa sa iau pastilele. Toata luna nu mi-a mai venit nici un strop si am avut din pacate cam in fiecare zi dureri de burta exact ca la ciclu...dupa ce am terminat folia...ma gandeam"gata..imi vine...o fi fost o reactie adversa doar.." De unde!! Nici in a treia zi dupa oprirea pastilelor nu mi-a venit. Probabil va intrebati daca mi-am facut test...evident ca da...si chiar vreo 3...unul chiar azi...nimikkkk!! O sa ma duc in seara asta la un medic ginecolog...sa vad care e problema... Ideea e ca imi doresc foarte tare un bebe...si ma inspaimant de posibilitatea de a avea ceva care sa imi puna in pericol capacitatea de procreere... Aa si am uitat sa mentionez...si eu...ca multeeee femei din tara asta si nu numai, am ovare polichistice... Ehh...doamna doctor mi-a spus ca m-am nascut cu ele si cu ele mor...ca nu am ce sa fac...ci doar sa tin in frau prin diverse tratamente(ex. Jasmine) dereglarile hormonale ce le provoaca.... Nu stiu ce sa mai cred...pe unde sa ma mai duc...
Daca aveti vreo informatie in plus...nu ezitati va rog sa ma luminati si pe mine..
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
- menstruatia s-a oprit din cauza pastilelor - o sa vina in pauza de 7 zile, mai ai putina rabdare - n-are legatura capacitatea de procreere cu cantitatea si durata menstruatiei - cu ovarele polichistice cam asa e
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
eu zic ca vine, mie-mi vine in a 4a sau a 5a zi de pauza in mod normal dupa primele 3 folii ar trebui sa dispara efectele secundare, dar daca sunt prea deranjante mergi la medic sa le schimbi
- dana_25
- New member
annem din proprie experienta recenta dupa cum vezi mai sus,eu zic ca dak toate testele au iesit negative si ai mai mult de 14 zile de la ultimul contact cu risc sigur nu esti insarcinata,insa cel mai bine du-te la un medic ca sa elimini orice stres,poate o sa iti vina zilele astea sau poate ai altceva,tocmai de asta e bine sa te duci la medic.Te pup
- annem_123
- New member
Mersi de raspuns! Si eu am aceeasi parere, chiar daca inca nu a venit. Mai astept, o fi de la stresul asta de zi cu zi.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|