homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie ciudata

#1 2011-04-09 16:04:19

nebunyk_k
Membru
Inregistrat: 2008-09-25

menstruatie ciudata

zi buna tuturor!

am aproape 36 de ani; nu folosesc AC.

sunt intr-o situatie ciudata, nu stiu ce se intampla: menstruatia imi venea in general cam la aceeasi data; in martie a venit pe 11, normal, cand trebuia. INSA: de la 1 aprilie au inceput ceva scurgeri, cu aspect din ce in ce mai pronuntat de premenstruatie, si un miros neplacut - aveam senzatia ca in interiorul meu se produce un proces dramatic de :"curatare"); pe 4 aprilie a inceput menstruatia, la un mod relativ normal ( de obicei, scurgerile cu aspect premenstrual se manifestau doar in ziua dinaintea menstruatiei); spun menstruatie la un mod relativ normal, pentru ca se manifesta doar cand urinez; in rest, absorbantele sunt f putin folosite - ceva nesmnificativ; in schimb, cand urinez, cantitatea este semnificativa; si deja menstruatia a depasit numarul de zile cat tinea de obicei, azi este a 6-a zi! ori eu aveam menstruatie ce dura maxim 5 zile, cu scurgeri pe tot parcursul acestei perioade - nu doar cand urinam, si in cantitati variabile, in functie de momentul menstruatiei! nu ma doare nimic, nu ma ustura nimic, sanii s-au dezumflat abia ieri; va intreb: ce-o mai fi si asta?

luni o sa imi fac programare la ginecolog, insa... daca nu se termina? ar trebui sa ma programez pentru 14 - 18 aprilie, ca sa fie si perioada optima pentru recoltare... eu cred ca ma duc oricum, ca sa vorbesc cu doamna doctor, chit ca nu va putea sa imi faca nici un consult...

aveti idee despre ce are putea fi vorba?

multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.