|
Nu esti logat.
Am o problema, cum o rezolv?#1 2011-04-09 11:46:46
am o problema, cum o rezolv?de aseara-azidimineata m-a apucat o macarime in partea de jos fff tare (de imi vine sa imi rup pielea),si am observat k am o secretie foarte albicioasa....ce sa fac sau ce medicamente sa iau pana luni cand ajung la un medic? Offline #2 2011-04-09 13:04:05
Re: am o problema, cum o rezolv?Spala-te cu ceai de galbenele sau apa cu bicarbonat (la 1L de apa fiarta si racita o lingura de bicarbonat...parca). Offline #3 2011-04-09 13:09:28Re: am o problema, cum o rezolv?sau ceai de cimbrisor. e bun orice ceai dintr-asta mai "salbatic". poti pune bicarbonat direct in el. Offline #4 2011-04-09 18:19:37
Re: am o problema, cum o rezolv?si mergi la medic si fa-ti analize. nu te spala in interior, nu baga nimic in interior cu 48 de ore inainte de analize Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-04-09 22:49:20
Re: am o problema, cum o rezolv?merci, de sfaturi... ma simt tare nasol, am inceput sa ma irit si ma ustura ff tare off Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-10 19:12:23
Re: am o problema, cum o rezolv?este posibil o candidoza. mergi la medic si fa-ti o lama. stiu ca are simptome de-a dreptul imposibil de suportat Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|