|
Nu esti logat.
Rezultat analize...pt doctoressa,va rog!#1 2007-11-08 23:09:43
rezultat analize...pt doctoressa,va rog!revin cu o intrebare:ce semnifica rezultatul unui test PapaNicolau:SIL-LG?...(la ex. colposcopic nu au iesit leziuni intraepiteliale,doar zone colpitice,asta insemnind inflamatie...)multumesc. Offline #2 2007-11-09 10:42:42
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!SIL-LG=anomalii intraepiteliale scoamoase-grad scazut Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-11-09 10:43:00
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!low grade intraepitaelial lesion...parca ceva de genul asta. daca n-au iesit leziuni intraepiteliale cum de ai sil-lg? mami de minuni Offline #4 2007-11-09 10:44:43
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!colposcopia nu a prea confirmat rezultatul de la PAP....asa se pare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-11-09 19:38:31
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!buna!sunt noua pe aici asa ca ma scuzati daca mai fac greseli.azi am primit rezultatele la testul bpn.l-am facut deoarece la controlul ginecologic doctorita mi-a zis ca am o rana pe col.in urma rezultatului care are bifate urmatoarele casute:satisfcator pt evaluare,fondul frontiului inflamator,celule inflamatorii 1 x din trei casute posibile si plora:bacili toate 3 casutele cu x.deci bacilii aia sunt mai multi si nuj ce inseamna.in urma rez am un tratament cu ovule preparate de farmacist si doctorita mi- zis ca daca rana nu se extinde nu trebuie facut nimic.mi-a recomandat control la 6 luni.as vrea sa stiu daca pot sta linistita sau ar trebui sa mai merg la un alt doctor. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-09 20:08:45
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!bacilii aia sunt ok unde sunt. fac parte din flora vaginala normala. daca nu i-ai avea asa multi ti-ar fi iesit si niste infectii...care in cazul tau nu sunt si e ok. fa tratamentul zis de dr ta si dupa tratament mergi din nou la ea. f posibil ca rana sa se rezolve asa. mami de minuni Offline #7 2007-11-09 21:57:27
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!ms mult pentru raspuns stau mai linistita noaptea asta Offline #8 2007-11-10 00:13:35
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!pai sa stai cu placere! mami de minuni Offline #9 2007-11-16 15:17:19
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!revin cu problema mea.am inceput tratamentul cu ovule am trei zile dar am usturimi mai mari ca inainte si mancarimi.nu sunt insuportabile dar sunt mai intense.sa fie de la ovule sau crema de clotrimazol? Offline #10 2007-11-16 16:44:14
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!deci sa inteleg ca simptomele nu s au ameliorat...sau dupa ce pui ovulul ele se intensifica? happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-11-16 17:27:03
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!dupa ce pun ovulul sunt mai intense nu sunt tot timpul zilei doar uneori. Offline #12 2007-11-16 17:29:37
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!ele au in compozitie augmentin,vit a+d2,vit e si inca ceva ce nu inteleg.doctorita a zis ca sunt pentru secretia mai abundenta si pentru vitaminizare. Offline #13 2007-11-16 17:31:04
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!din cate am inteles eu tu te confrunti cu o ranape col nu? mai ai si altceva? pt ce e ti a dat clotrimazolul? happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-11-16 17:50:15
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!scuze.imi pare rau.sper sa nu mai fac greseli.da am o rana pe col .crema nu stiu pentru ce.mi-a zis sa ma dau inainte de a pune ovulul ca sa alunece mai usor dar nu cred ca asta e motivul.altceva nu mi-a zis sa mai am. Ultima oara a fost editat de oana_u (2007-11-16 17:50:58) Offline #15 2007-11-16 17:55:19
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!clotrimazolul se da de obicei pt candidoza...si sincer mi se pare ciudat ca te ustura din cauza ovulelor pt rana... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-11-16 18:04:15
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!candidoza nu am ca vedeam pe testul pap.la flora doar bacilii sunt bifati.si fondul frotiului este inflamator.si am inteles ca bacilii aia nu afecteaza cu nimic.oare sa mai repet in alta parte testu?usturimea e asa ca si cum as fi iritata ca e si mai rosu putin.am mai avut senzatia asta cand eram la menstra de la absorbante. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|