homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..

#1 2011-04-12 18:08:15

pavelescu alexandra ioana
Membru
Inregistrat: 2011-04-12

..

buna ziua!ce se intampla daca iau macmiror si ampicilina?am avut acum aproximativ un an usturimi in vagin,cand intretineam relatii sexuale cu prietenul si atunci cand urinamam fost la doctor si mi a dat macmiror si tinizol dar  dupa ce am urmat tratamentul la cateva luni mi a aparut iar simptomele si se mai si umfla exteriorul,am fost iara la doctor si mi a dat aceasi reteta,am luat o din nou iar dupa nici o luna a aparut iara,oare nu mi a dat ce trebuia,am nevoie de un sfat!multumesc

#2 2011-04-12 18:10:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ..

examen de secretie ai facut ca sa ti se dea tratamentul asta ?

#3 2011-04-12 19:55:57

Membru

nu,doar m a consultat

#4 2011-04-12 20:12:29

Membru

nu am facut nici un examen,doar m a consultat,si i am  spus ce simptome am si nu a facut altceva decat sa ma consulte,si sa mi dea aceasi reteta ,oare nu trebuia sa iau tratamentul,e posibil sa mi fi facut ceva rau?,iar in urma cu 6 luni am facut coprocultura si coproparazitologicul cam asa ceva,si am fost la medicul de familie si a zis k am nisip la rinichi si mi a dat sa iau urinex,am facut bine ca am luat sau nu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.