homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre facultati-5

#77 2011-03-31 22:34:12

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: despre facultati

depinde de universitate iarasi. la mine, la master la inginerie am avut si un tip venit de la sport, o tipa de la biologie...si nu aveau nici o treaba cu ingineria, insa s-a intrat in ordinea mediilor. daca aveau medie mai mare decat cineva de la inginerie, erau la buget, in limita locurilor disponibile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#78 2011-03-31 22:34:44

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

taisha a scris:

da? asta nu o stiam
adica daca eu termin litere si fac master pe franceza sa zicem, care a fost specializarea mea principala, il fac la buget, dar daca fac master pe management lol il fac la taxa?

ce chestie lol

xecat cum ai explicat tu lol mie nu imi iesea big_smile

#79 2011-03-31 23:11:22

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Jeniffer a scris:

Almi Ingerash a scris:

jeniffer vorbeam strict pe subiect și nu despre acele ?multe nedreptăți? despre care spui tu..  ?n fine forgetit

si de unde stii tu la ce m-am referit?

exact la asta te-ai referit:

Jeniffer a scris:

almi sunt prea multe nedreptati , din pacate sad daca ne apucam sa ne varsam aici amarul se termina pagina...lol

at?t timp c?t ai multe de spus legate de subiect poți umple nu doar pagina, ci ?ncă 2-3 topicuri de genul ăsta.. bănuiesc că de-aia sunt făcute diverse topicuri.. să-ți ?verși amarul? roll

pink_pop a scris:

sunt de acord cu poke ...o facultate finantata de la stat este mai mult decat suficient ....plus sustin in continuare ideea ca ar trebui sa aiba parte de studii finanatate de la stat mult mai putini studenti pentru ca atunci cei care cu adevarat muncesc sa termine o facultate si sa stie ceva dupa sa nu se simte nedreptatiti ...ca in cazul tau almi smile ....
concurenta pentru locurile fara taxa ar creste si asa ar creste si nivelul de invatamant superior si absolventii ar fi mult mai pregatiti .....asa 90% din cei care termina facultate sunt la acelasi nivelul cu momentul cand au inceput-o ...sau chiar mai prost neutral
acum cei care termina o facultate au pretentia la salarii mari, ca au terminat o facultate, dar nivelul lor de pregatire nu depaseste nivelul de liceu smile ...deci la ce rost sa ai diploma aia daca nu ai cum sa o folosesti smile

mi se pare normal să se țină cont de medii.. dacă eu (care am terminat la fără taxă o facultate) am medii mari la a doua să fiu răsplătită.. nu sunt de bursă.. dar dacă am medii mai mari ca unul care a rămas la fără taxă pentru că s-au retras alții sau mai știu eu prin  ce mijloace nu mi se pare corect să se ia astfel de atitudine.. ?n fine, nu putem schimba noi nimic forgetit țara lui papură vodă unde totul e posibil, fiecare funcționează după propriile sale legi, nimic nu se face cu cap și uite așa ajungem de r?sul celorlalte țări civilizate ..

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#80 2011-03-31 23:20:03

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nu m-am referit la nimic. despre asta am dezvoltat cand a intrebat taisha. dar se pare ca esti mult prea suparata .trece puss

#81 2011-03-31 23:21:41

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Mie mi se pare o mare nedreptate felul in care se intra la facultate pe baza dosarului...Mie cele mai corecte mi se par facultatile la care se intra pe baza examenului de admitere.

Publicitate

loading...

#82 2011-03-31 23:26:56

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Almi Ingerash a scris:

yoyo eu așa știu că se calculează media semestrială pentru determinarea mediei anuale.. am prins și eu sistemul ăsta cu creditele și din ?nt?mplare ?ntr-o zi c?nd am fost la facultate secretarele calculau mediile roll de curiozitate am ?ntrebat cum se calculează și mi-au explicat.. și culmea că ?n toți anii mi-am văzut media anuală afișată la avizier identică cu ce calculam eu (după metoda spusă de ele)

ce ai explicat tu mai sus se numeste medie aritmetica ponderata smile
de obicei, se calculeaza doar media aritmetica: suma mediilor impartita la nr lor

#83 2011-03-31 23:40:37

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

jeniffer nu sunt supărată.. cel puțin nu eram c?nd am postat sus.. m-a deranjat că am avut impresia că generalizezi.. de-aia am zis că vorbim strict pe subiectul facultății.. și da, să ne vărsăm amarul aici, dacă mai mult nu putem face (?n sensul că am putea schimba ceva ?n sistemul ăsta de kk)

sophie am explicat exact așa cum mi s-au calculat mie mediile pe timpul facultății ... am intrat pe ?gugăl? și am căutat... am descoperit cu stupoare că totul depinde de fiecare universitate.. fie că e de stat fie că este particulară.. altă bazaconie.. o t?mpenie.. unii trag hăis, alții trag cea..

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#84 2011-04-01 08:19:32

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Hai ca acum m-ati speriat la faza cu masterul...La noi nici nu stiu daca sunt locuri bugetate. Daca nu sunt si nu imi gasesc un loc de munca stabil pana atunci, adio master.
Nu a gugalit nimeni faza cu exact cati ani sunt bugetati? Ca eu nu am gasit nimic sad

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#85 2011-04-02 02:22:54

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

eu stiu ca 6 ani sunt bugetati ptr ca de ex cei de la medicina asa au ...si ai voie pana la 26 de ani.Ca imi spusese si medicu sa-i aduc o adeverinta ca pana la 26 de ani se considera ca-s studenta
dar poti sa ai si 40 de ani si sa spunem ca ai terminat facultatea acum ...poti intra la master la fara taxa
eu am cateva educatoare au 40 si ceva de ani *ca aveau doar liceul pedagogic)si sunt la fara taxa la master si facultatea au facut-o tot la fara taxa

Ultima oara a fost editat de Julyyy (2011-04-02 02:24:57)

#86 2011-04-13 13:20:35

danayuly
New member
Inregistrat: 2011-04-02

buna! E cineva de aici student la farmacie la galati?

#87 2011-04-13 13:31:33

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu ma uit ala facultatea de medicina si ma minunez. Are 300 de locuri la fara taxa si inca 50 la taxa si la care taxa este de 1200-1500 de euro. Daca intri la fara taxa, ramai la fara taxa, indiferent ca esti prost de bubui sau destept de rozi cursurile.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-04-13 13:32:03)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.