|
Nu esti logat.
Banca Romaneasca si schimb valutar#1 2011-04-05 19:10:14
Banca Romaneasca si schimb valutarHello lume. Am o intrebare: de exemplu, daca eu schimb de cateva luni consecutive lei in valuta (euro) la Banca Romaneasca (sau oricare alta banca), pot cumva sa iau un desfasurator in care sa imi spuna ce valori am cumparat in ultimele luni? Faza e ca cineva spune ca nu mi-am platit chiria in nicio luna, iar chitantele acelea nu le mai am. Vreau sa ii demonstrez ca eu nu mint. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #2 2011-04-05 20:24:10
Re: Banca Romaneasca si schimb valutarPai stai... tu vrei sa vezi cati bani ai cumparat sau vrei sa gasesti chitantele pt chirie? Offline #3 2011-04-05 20:28:34
Re: Banca Romaneasca si schimb valutarhai_faiv, faptul ca tu ai schimbat lei la banca nu inseamna automat ca i-ai schimbat ca sa iti platesti chiria, putea fi din orice alt motiv; Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-04-05 20:28:51) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-04-05 20:54:16
Re: Banca Romaneasca si schimb valutareu platesc chiria in euro, asta nu am mai spus. vreau sa le arat oamenilor care mi-au inchiriat apartamentul ca intr-adevar eu mi-am cumparat euro lunar pentru a le plati chiria, colegele mele fiind restante (plata o facem in mana, asta e naspa, fiecare in parte). fiind studenta, cu euro in romania nu prea am ce face, deci un desfasurator pentru valuta cumparata sau cateva chitante ar fi macar o proba ca eu intr-adevar am luat acei bani spre a-i folosi cu chiria (asa au cerut proprietarii - care, cam au memorie vizuala scurta; sa nu tina minte un chip?? m-am saturat de ei ) . Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-04-05 20:57:12) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2011-04-05 20:56:45
Re: Banca Romaneasca si schimb valutarpai de ce nu te duci la banca sa intrebi e cel mai simplu si ma usor, desi n-am mai auzit pana acum de un astfel de desfasurator, cine stie ce or mai fi inventat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-05 20:57:53
Re: Banca Romaneasca si schimb valutareu te inteleg, dar intelege si tu ca nu ai cum sa dovedesti ca ai cumparat euro ca sa platesti chiria; nu te va crede nimeni. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-04-05 20:58:07) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-04-05 21:04:18
Re: Banca Romaneasca si schimb valutardracele astea s-au cam pus impotriva mea, ca eu imi vad de treaba mea si nu le prea bag in seama de cand ele au devenit vagaboante s-au apucat de tigari si de alea iar acum o duc rau cu banii... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #8 2011-04-05 21:05:43
Re: Banca Romaneasca si schimb valutardaca tin euro in casa si ii mai au atunci da..merge cum ai zis tu..in cond in care pe chitanta de la banca scrie seria Sa nu te astepti sa te salut! Offline #9 2011-04-05 21:08:43
Re: Banca Romaneasca si schimb valutareu stiu ca pe chitante scrie doar cupiura, nu si seria. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-04-06 10:28:06
Re: Banca Romaneasca si schimb valutarNu am dormit toata noaptea si am stat sa caut afurisitele alea de chitante. Le-am cautat peste tot posibil si...surpriza! le-am gasit tocmai in dulapul din sufragerie, unde probabil le-au pus colegele (cine stie ce ganduri aveau). Azi de dimineata am dat fuga la proprietar sa ii arat chitantele. acum afurisitele astea mai au 3 zile sa plateasca chiriile restante, daca nu, isi iau zborul. Nu ca m-as bucura, dar daca le dau afara dupa chestia asta, ar insemna ca pot sa imi aduc orice colege vreau eu (asa a spus proprietarul) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #11 2011-04-12 19:50:41
Re: Banca Romaneasca si schimb valutarnu are prea mare legatura cu topicul, dar am nevoie de un raspuns. V., soarele si luna Offline #12 2011-04-12 21:00:11
Re: Banca Romaneasca si schimb valutarunele banci percep comisioane in momentul depunerii de numerar, fie ca se face prin transfer bancar sau direct la ghiseu, de aceea trebuie sa intrebe mai intai "cati bani trebuie sa depun ca sa ajunga in cont suma x?" Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-04-12 21:01:48) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2011-04-12 21:04:14
Re: Banca Romaneasca si schimb valutartata imi trimitea mereu la brd si niciodata nu a platit nici un comision ...si mergea cu buletinul si nu trebuia sa spuna daca are alte conturi la brd sau la alte banci Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-04-12 21:09:08) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #14 2011-04-12 21:07:57
Re: Banca Romaneasca si schimb valutareeeh...poate e o scuza sa nu puna banii in contul altei persoane, sau pur si simplu nu vrea sa mearga la transilvania. No offence Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-04-12 21:08:23) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2011-04-13 09:37:48
Re: Banca Romaneasca si schimb valutar
exact asa zice si al meu. off, mi-e o ciuda! le-am zis de 3 ori alor mei ca la transilvania nu se percepe comision si ei o tin pe-a lor ca le va cere bani la ghiseu V., soarele si luna Offline #16 2011-04-13 09:48:09
Re: Banca Romaneasca si schimb valutarBCR a devenit una din cele mai "pretentioase" banci. De ex,persoana juridica nu poate retrage dintr-un cont mai mult de 10 000 lei/zi ,si mi se pare o mare aberatie. Daca totusi e urgenta cu mai multi bani,trebuiesc duse anumite acte doveditoare ca e urgenta cu mai mult de 10 000 lei. Nu pot sa suport chestia asta cu limita...deci sunt banii mei si am nevoie de ei. In schimb,la Transilvania nu exista nicio limita,niciun plafon...si de mult ma gandesc sa scap de acest BCR care mi-a mancat nervii,si mie si multor alte persoane. Offline #17 2011-04-13 18:53:34
Re: Banca Romaneasca si schimb valutarEu cel mai multumita sunt de ING "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|