homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare neobisnuita

#1 2007-11-16 19:30:50

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

sangerare neobisnuita

acum 2 zile am incercat si eu faza cu iaurtul pt candida.am introdus o discheta demachianta dupa ce am pus iaurt pe o parte a ei.dimineata cand am scos-o si am urinat...a curs si sange.era prima zi de pauza dupa ce am terminat cele 21 de pastile ( mie de obicei imi vin musafirii in a4a zi). la urmatoarea urinare am patit la fel.apoi in vreo 2 ore s-a oprit.era sange rosu...nu maroniu cum ar fi trebuit sa imi fie musafirii la inceput.am dat fuga la doctorita mea, i-am spus despre ce e vorba si a zis ca e posibil sa imi fi venit menstruatia.i-am spus ca s-a oprit nu mai curge nimic si ca ma gandeam sa nu fie ceva cu vezica.m-a pus pe masa, m-a controlat a zis ca nu am nimic.m-a pus sa fac si o proba de urina, a zis ca e normala ( dupa culoare).maine sau poimaine astept musafirii, insa ma ingrijoreaza acea sangerare. aaa si cateva zile am umblat cu burtica mai goala, am papat inghetata si baut lichide reci...ma gandesc ca poate are vreo legatura.nu stiu daca e chiar asa normala acea sangerare si incerc sa aflu cam care ar fi fost cauza...

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2 2007-11-16 19:34:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: sangerare neobisnuita

daca nu ti a descoperit vreo rana eu zic ca e fost menstra...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-11-16 20:19:50

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

cum sa fie menstra daca a tinut 2-3 ore maxim si apoi nimic? si nici macar nu a curs mult...ma cam pune pe ganduri....

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#4 2007-11-16 22:32:17

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Dar tu nu ti-ai dat seama daca e din vagin sau nu? Daca era cat de cat abundent si amestecat cu mucus, era din vagin, daca era rosu intens, fluid si in cantitate mica, era de la uretra-vezica. Simti un miros cand faci pipi? Pt ca daca da, inseamna ca ai infectie urinara...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#5 2007-11-16 22:58:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pardon...nu m am exprimat bine...e fost inceput de menstra sa zic asa...face parte din ea...dar daca cumva nu va aparea menstra klumea atunci...aia a fost...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.