|
Nu esti logat.
Marvelon...DOCTORESSA HEELLPP!!! sunt foarte ingrijorata:(#1 2011-04-14 09:15:32
Marvelon...DOCTORESSA HEELLPP!!! sunt foarte ingrijorata:(Buna dimineata tuturor, acum o luna am fost la doctoressa si mi-a prescris marvelon, am luat incepand din prima zi a menstruatiei.M-am simtit foarte bine cu ele, n-am avut nici un fel de problema insa sambata am luat ultima pastila si nici azi nu a venit menstruatia.. diseara se fac 5 zile...le-am luat corect,la ora fixa,nu am uitat nici o pastila...nu mai stiu ce sa cred. Offline #2 2011-04-14 09:41:42
Re: Marvelon...DOCTORESSA HEELLPP!!! sunt foarte ingrijorata:(eu zic ca azi vine mai ai rabdare, poate veni in oricare zi din pauza Offline #3 2011-04-14 09:49:55
Re: Marvelon...DOCTORESSA HEELLPP!!! sunt foarte ingrijorata:(Multumesc mult pentru raspuns si pentru incurajari,va mai tin la curent cu ce se intampla.Sunteti minunate toate, faceti o treaba extraordinara! Offline #4 2011-04-14 21:56:42
Re: Marvelon...DOCTORESSA HEELLPP!!! sunt foarte ingrijorata:(heimdall esti geniala:D,ai avut dreptate,a venit in seara asta...multumesc pentru tot,o seara perfecta tuturor! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|