|
Nu esti logat.
Examen citologie sau papa nicolau#1 2011-04-14 18:39:39
examen citologie sau papa nicolauas vrea sa stiu si eu daca examen citologic este una si aceeasi cu papa nicolau?! si am sa va spun si de ce:am fost la doctor mi s-au depistat 3 chisturi pe ovarul drept,mi s-a dat tratament si mi s-a spus sa revin pt un examen citologic. o prietena asistenta mi-a spus ca e de fapt papa nicolau.ceea ce ma nedumereste pe mine este pretul mai mult decat supraevaluat pe care mi l-a cerut doctorul ginecolog pt recoltarea acestui examen citologic in comparatie cu pretul la o policlinica din oras,asta facandu-ma sa cred ca cele doua examene nu ar avea nimic in comun.credeti-ma diferenta e de la cer la pamant! sau poate aceste probe merg la bucuresti si cele de la spital merg la un laborator local?! Offline #2 2011-04-14 21:40:47
Re: examen citologie sau papa nicolauPai ....cel putin la Bucuresti consultatia e ~100 lei, Papanicolau intre 50 si 120 de lei (in functie de complexitatea lui), iar echografia ~120 lei. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-14 21:41:42) Offline #3 2011-04-14 22:33:49
Re: examen citologie sau papa nicolaupe astea le-am facut aparte si le-am platit deja.mi-a zis ca examenul citologic si faptul ca imi recolteaza(mana de lucru) ma mai costa 300 lei. hilar,nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|