homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!-2

#20 2011-04-14 15:26:54

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!

ryanna22 a scris:

heimdall a scris:

nu-i raspundeti, eu ce tot spun aici ? mailurile eu cred ca sunt usor de ignorat, daca chiar suna de 100 de ori pe zi se poate schimba si numarul de telefon, dar nu cred ca e cazul

de acord cu heim...mie mi se pare simpla problema...ori o ignorati, ori schimabti nr de tel, adresa de mail,etc...

Cum au zis si fetele: ignora-o! Cu cat ii raspunzi la emalis/telef. chiar si sa ii explici ca nu are rost sa continue sa fie atat de perseverenta, cu atat mai mult o sa va streseze.
Nu te supara pe mine ca iti zic dar cred ca tu esti un pic "vinovata" ca o iei in seama, ca tii cont de ce spune sau de cum actioneaza ea. Fii matura si dovedeste ca esti superioara ei, nu lua in seama ce face ea. Iti afectezi relatia ta cu prietenul tau tot gandindu-te la ea, tot discutand despre ea. Cand vezi ca a trimis email zi-ti tie si lui: o nebuna. Si atat. Vezi-ti de ale tale, de ale voastre si sa vezi cum o sa se potoleasca ea. Nu te astepta ca sa o faca imediat dar in cateva luni de ignorare totala o sa ii treaca.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#21 2011-04-14 15:43:08

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Vai dar nu te mai stresa atat de tare ca doar nu ti-l fura wink . Sunt atatea alte probleme adevarate ce ar putea aparea si peste care o sa fiti nevoiti sa treceti. Pastreaza-ti energia asta pentru atunci. Parerea mea e:

1. daca e cineva care trebuie sa vorbeasca cu ea, acea persoana e prietenul tau si nu tu. Nu a fost relatia/problema ta. A fost a lui, el trebuie sa vorbeasca si sa o calmeze pe fata. Prietenul meu, la inceputul relatiei noastre, asa a facut. Si-a rezolvat problema. A incercat gagica vreo luna - doua, el i-a vorbit raspicat si destul de urat, i-a zis ca nu isi mai doreste absolut nimic de la ea si sa nu il mai deranjeze. Apoi nu i-a mai raspuns la telefon.

2. daca nu renunta nici dupa ce e pusa la punct de catre EL, atunci asa cum zicea heim...lasati-o sa vorbeasca singura...la telefon, prin mesaje, prin mail.uri iar voi bucurati-va de ce aveti impreuna.

Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#22 2011-04-14 22:36:55

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

offtopic cum mah sa o bati? dar ce ? sunteti in jungla?  signof10

#23 2011-04-14 23:32:33

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

si eu am aceasi situatie forgetit
la el se intampla de 4 ani si la mine de 2. e mai grav de atat.e fer convinsa ca el inca o iubeste si ca se vor casatori blah blah.
avantajul e ca sta la cam 3-4000 de kilometrii departare si deja e fairy tale smile ignoratul e solutia! astfel de persoane sunt peste tot. chiar nu merita sa iti bati capul cu asa ceva,mai mult te enervezi si nici nu rezolvi nimic.poate sa treaca si 5 ani,tine numai de ea cat timp doreste sa stea cu ochii dupa un timp care clar nu mai face parte din viata ei.

sincer,nici eu nu stiu ce sa mai cred. timpul rezolva toate oare?

Ultima oara a fost editat de Karren (2011-04-14 23:34:12)

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#24 2011-04-15 07:55:16

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

maica sfantam dar voi nu ati auzit de schimbatul mailurilor si telefoanelor? ce o fi mare smechera sa dea de voi si asa?

daca tot va agaseaza atat schimbati e-mailul si nr de telefon, ca nu o fi mare scofala,mai ales cu noile oferte la telefonie. ii bagati un du-te-n pm si la revedere, prazul a fost verde

daca tot va agaseaza atat.   daca vedeti ca nu merge cu vorba buna, schimbati foaia ca n-o fi asa greu

karren, nu timpul, spitalul wink unele ar avea nevoie de internare

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-15 07:56:07)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#25 2011-04-15 08:27:46

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

prin asa ceva am trecut si eu...numai ca la mn difera un pic pt ca eu si cu aia ne stiam din liceu dar nu eram prietene...si cam tot un an a tinut o si ea asa..telefoane cu nr ascuns etc etc...ignorata si tot insista... disperat pana am sunat o eu odata sa imi zica pe fata tot ce are de zis...si am vb cu ea..bineinteles ca mi a dat niste explicatii de retardata... nu imi sta in fire sa fac dinastea jur...dar pana n am amenintat o ca si o ia urat de tot nu termina...deja era agasanta...si uite ca amenintarea a avut efect...si poate acum chiar si a dat seama ca e ceva serios...ca na,ne am casatorit,in cateva zile vine si bebe....dar ea cica nu putea domnle sa accepte cum de s a combinat el cu mine... forgetit  ete de aia ca ea e cat tancu '  lol  rotfl

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#26 2011-04-15 09:13:47

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

nici spitalul. dupa ce s-a despartit de ea si a fost cu alta,cand a auzit a luat pumnul de somnifere.a fost internata cam o saptamana.e o situatie urata.

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#27 2011-04-15 09:29:49

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Karren a scris:

nici spitalul. dupa ce s-a despartit de ea si a fost cu alta,cand a auzit a luat pumnul de somnifere.a fost internata cam o saptamana.e o situatie urata.

Unele poate fac asta din razbunare, sa-si bata joc, dar tipa aia chiar ca are probleme neutral

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#28 2011-04-15 15:27:02

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Green33 a scris:

si a zis ca ea nu accepta relatia noastra

rotfl tare

dar legat de chestia cu telefonu... majoritatea telefoanelor au optiune de black list. bagi numaru in black list si nu iti mai apare ca te suna nustiu si lui ii suna normal (celui care suna)

Ultima oara a fost editat de Loveable (2011-04-15 15:31:34)

hjarta

#29 2011-04-15 21:00:13

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

exact. pana la urma daca vrei sa scapi de cineva, poti. nu se poate ca acea persoana sa fie mai tare ca SRI-ul si sa dea de voi peste tot.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2011-04-15 22:30:40

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Aoleu,cat nu le suport pe astea de raman blocate in trecut  va
Foarte tare,cine a zis mai sus "daca ii raspunde la telefon,ea considera ca o iubeste"  rotfl
Eu cred ca merita ignorare totala...nu merita atentia nimanui. De fapt,ar merita-o pe cea a unui psiholog  lol

#31 2011-04-15 23:43:21

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu cred ca si voua va place situatia creata. E foarte simplu sa nu raspundeti la telefon... daca suna de pe numere de telefoane pe care nu le cunoasteti, puteti raspunde si apoi inchide, mail-urile le puteti sterge fara a le deschide si asa mai departe smile
Imi place ca numai ele sunt de vina... ale naibii foste... voi ca le dati apa la moara nu sunteti vinovate deloc lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#32 2011-04-16 00:05:17

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

BiancaElena a scris:

1an?  va  wow...chiar are probleme...grave.
Tu ai incercat sa ai o discutie serioasa cu ea? Sa fii calma si sa ii explici ca acum e cu tine...si ca nici ei la randul ei nu i-ar fii convenit sa i se intample asta.
Si ca solutie finala,iubitul tau ar trebui sa isi schimbe numarul de tele,si sa ii bage adresa de e-mail la spam,sa nu mai aiba nicio posibiltate sa il gaseasca,daca intr-adevar isi doreste sa nu mai fie stresat  smile

smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.