|
Nu esti logat.
Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!-2#20 2011-04-14 15:26:54
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!
Cum au zis si fetele: ignora-o! Cu cat ii raspunzi la emalis/telef. chiar si sa ii explici ca nu are rost sa continue sa fie atat de perseverenta, cu atat mai mult o sa va streseze. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #21 2011-04-14 15:43:08
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!Vai dar nu te mai stresa atat de tare ca doar nu ti-l fura . Sunt atatea alte probleme adevarate ce ar putea aparea si peste care o sa fiti nevoiti sa treceti. Pastreaza-ti energia asta pentru atunci. Parerea mea e: O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #22 2011-04-14 22:36:55
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!cum mah sa o bati? dar ce ? sunteti in jungla? Offline #23 2011-04-14 23:32:33
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!si eu am aceasi situatie Ultima oara a fost editat de Karren (2011-04-14 23:34:12) Offline #24 2011-04-15 07:55:16
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!maica sfantam dar voi nu ati auzit de schimbatul mailurilor si telefoanelor? ce o fi mare smechera sa dea de voi si asa? Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-15 07:56:07) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-15 08:27:46
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!prin asa ceva am trecut si eu...numai ca la mn difera un pic pt ca eu si cu aia ne stiam din liceu dar nu eram prietene...si cam tot un an a tinut o si ea asa..telefoane cu nr ascuns etc etc...ignorata si tot insista... pana am sunat o eu odata sa imi zica pe fata tot ce are de zis...si am vb cu ea..bineinteles ca mi a dat niste explicatii de retardata... nu imi sta in fire sa fac dinastea jur...dar pana n am amenintat o ca si o ia urat de tot nu termina...deja era agasanta...si uite ca amenintarea a avut efect...si poate acum chiar si a dat seama ca e ceva serios...ca na,ne am casatorit,in cateva zile vine si bebe....dar ea cica nu putea domnle sa accepte cum de s a combinat el cu mine... ete de aia ca ea e cat tancu ' mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #27 2011-04-15 09:29:49
Unele poate fac asta din razbunare, sa-si bata joc, dar tipa aia chiar ca are probleme ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #28 2011-04-15 15:27:02
tare Ultima oara a fost editat de Loveable (2011-04-15 15:31:34) Offline #29 2011-04-15 21:00:13
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!exact. pana la urma daca vrei sa scapi de cineva, poti. nu se poate ca acea persoana sa fie mai tare ca SRI-ul si sa dea de voi peste tot. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #30 2011-04-15 22:30:40
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!Aoleu,cat nu le suport pe astea de raman blocate in trecut Offline #31 2011-04-15 23:43:21
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!Eu cred ca si voua va place situatia creata. E foarte simplu sa nu raspundeti la telefon... daca suna de pe numere de telefoane pe care nu le cunoasteti, puteti raspunde si apoi inchide, mail-urile le puteti sterge fara a le deschide si asa mai departe Offline #32 2011-04-16 00:05:17
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|