homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma va rog!!!

#1 2011-04-16 20:10:49

ROXY_79
New member
Inregistrat: 2011-03-16

Ajutati-ma va rog!!!

Buna fetelor,
Am si eu o problema.Am postat acum cateva sapt aici un subiect.Eram stresata pt ca nu-mi venise menstruatia si nu stiam ce se intampla.
Ei bine am fost la ginecolog si mi-a spus ca e vb despre dereglari hormonale.Mi-a dat duphaston si...A zis ea ca sunt la ovulatie si dupa 3 zile sa iau pastilele.Ideea e ca azi trebuia sa incep si am uitat sa mi le cumpar! disperat
Ce pot face acum???
Pot sa incep de maine dimineata sa le iau?
Sau...sa astept ,dar nu prea stiu ce anume....
Ma puteti ajuta?

#2 2011-04-16 20:45:07

ROXY_79
New member

Re: Ajutati-ma va rog!!!

Nu e nimeni pe aici sa ma ajute si pe mine???

#3 2011-04-16 23:18:10

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ROXY_79 a scris:

Buna fetelor,
Am si eu o problema.Am postat acum cateva sapt aici un subiect.Eram stresata pt ca nu-mi venise menstruatia si nu stiam ce se intampla.
Ei bine am fost la ginecolog si mi-a spus ca e vb despre dereglari hormonale.Mi-a dat duphaston si...A zis ea ca sunt la ovulatie si dupa 3 zile sa iau pastilele.Ideea e ca azi trebuia sa incep si am uitat sa mi le cumpar! disperat
Ce pot face acum???
Pot sa incep de maine dimineata sa le iau?
Sau...sa astept ,dar nu prea stiu ce anume....
Ma puteti ajuta?

incepe maine.

nu prea inteleg cum ai reusit sa uiti sa le iei, sincer.

sanatate.

#4 2011-04-17 08:20:11

ROXY_79
New member

Sincer,daca stiam ca trebuiesc luate intr-o anumita perioada nu cred ca uitam,dar abia aseara am citit pe net ca se ia din a nu stiu cata zi a ciclului....dar cum eu nu am mai avut menstruatie de 2 luni...Daca dr nu vedea ca sunt la ovulatie nu-mi mai dadea duphaston???Sau cum calcula,de cand sa le iau?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.