|
Nu esti logat.
Relatiile de lunga durata-care este secretul?#1 2007-11-17 13:58:34
relatiile de lunga durata-care este secretul?Ultima oara a fost editat de rrammonna (2013-05-26 09:16:42) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2 2007-11-17 14:05:48
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?si eu am o relatie de 4 ani..de 1 an jumate stam impreuna, e super ok..ne mai certam din cand in cand pt ca euy sunt un picutz geloasa pe colegele lui de facultate..in rest e ok:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #3 2007-11-17 14:09:34
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?si eu sunt geloasa,lee. dar stie k nu are ce sa-mi faca.ma iubeste chiar si asa.sa ai o relatie cat mai frumoasa si multi bebei frumosi......t pup Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #4 2007-11-17 14:11:43
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?Si eu am o relatie de un an si 3 luni......si e prima mea relatie serioasa. Pana la el au fost numai de 1-3 luni. Si nici la el nu am crezut k o sa reziste, la inceput dar cu timpul mi-am dat seama k il iubesc foarte tare.....si sunt sigura ca el e THE ONE. Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-11-17 14:13:29) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #5 2007-11-17 14:12:06
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?nu cred ca exista secret...ca in orice relatie, intelegerea, increderea, toleranta, umorul si pasiunea sunt ingredientele cheie...si cred ca iti mai trebuie o portie mare de noroc ca sa gasesti persoana speciala, pentru care esti dispusa sa faci compromisuri si care sa merite efortul cam asta ar fi. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-17 14:15:44
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?
ms draguta:) si eu va doresc numai bine in relatia voastra:* "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #7 2007-11-17 15:07:08
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?Am o relatie de un an si 6 luni si planificam sa ne casatorim anul viitor Offline #8 2007-11-17 15:12:02
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?am o relatie de 5 ani si 5 luni....planuim sa ne casatorim ori la anul,ori peste 2 ani....sunt si eu geloasa,dar cred ca si asta mentine vie o relatie....in afara de iubire si respect reciproc... Ultima oara a fost editat de roxanikuta (2007-11-17 15:13:07) I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #9 2007-11-17 15:16:29
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?
subscriu 100%! numai ca la noi dureaza de 2 anisori aproape Just like a tattoo I'll always have you... Offline #10 2007-11-17 16:08:24
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?eu am aproape un an de knd sunt cu uby shi sincer nu shtiu cum de am rezistat...am avut noroc cu el pt k trece cu vederea "impresiile" mele..asha zice el... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #11 2007-11-17 16:10:45
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?noi avem 4 ani si cateva luni...secrete nu exista...multa toleranta din partea lui, fidelitate din partea amandurora, maturitate si nu in ultimul rand dragoste..asa a functionat. Offline #12 2007-11-17 16:14:24
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?In primul rand tb sa existe compatibilitatea dintre cele 2 persoane, respectul, comunicarea, lipsa orgoliului si intelegerea. #13 2007-11-17 16:29:10Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?
subscriu...daca cei doi nu se potrivesc , adica nu sunt pe aceeasi lungime de unda, relatia nu are nici un viitor Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #14 2007-11-17 16:46:46
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?of...se pare ca eu sunt cea mai mica de aici...doar 9 luni jumate...in care desi ne vedem zi de zi si ne mai certam..mai mult de 5 minute nu putem sta suparati..hmm..comunicare intelegere..puterea de a face compromisuri...respectul ..si...muuulta muuuuulta dragoste....cuvintele cheie...cred.."love is in the air...! i can feel it...! i do !! i do!! i weally do !! " suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline #15 2007-11-17 17:10:34
Re: relatiile de lunga durata-care este secretul?Parca era deja un subiect pe tema asta "secretul relatiei" "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|