homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLS

#1 2007-11-16 21:56:45

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLS

smile

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2013-05-26 09:14:19)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2 2007-11-16 21:57:35

persifona
Vizitator

Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLS

Ia un Lizadon, un Nurofen, ceva de genul asta. Sau mai bine incepi sa iei anticonceptionale, adio dureri de burta smile

#3 2007-11-16 21:58:23

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

ai fost la vreun medic sa vezi care e cauza acestor dureri?

#4 2007-11-16 21:59:08

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Nurofen Forte pt durere sau paduden..
O sticla cu apa calda pe burtica am auzit k te linisteste..

#5 2007-11-16 21:59:40

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

kimy_adina a scris:

Nurofen Forte pt durere sau paduden..
O sticla cu apa calda pe burtica am auzit k te linisteste..

mie imi trece cu sticla de apa calda.

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#6 2007-11-16 22:05:12

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu pateam asa inainte sa iau ac
acum e ok

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#7 2007-11-16 22:06:54

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

du-te la doctor pentru ca durerile menstruale sunt un fenomen destul de des intalnit dar nu e normal sa fie la intensitatea la care le descrii tu. Pana una alta incearca cu Nurofen, mie imi trece garantat

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2007-11-16 22:09:57

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

dureri mentruale au toate fetele,mai ales cele care nu iau AC,durerile mari pot fi cauze si de o raceala netratata

#9 2007-11-17 00:50:00

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

si eu aveam crampe de muream inainte sa iau ACuri. De cateva ori am si lesinat. iti recomand Aulin, singurul care mi-a calmat cat de cat durerile, si sa-l iei cand incepe sa te doara burta, nu astepta pana cand apare durerea atroce. Sticla cu apa calda sau un saculet de panza in care ai pus sare si l-ai incalzit pe soba poate sa fie deasemenea folositor...dar cel mai bine sa vorbesti cu un medic, nu cumva sa fie ceva problema mai serioasa.

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#10 2007-11-17 05:05:48

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mie imi trec durerile cu 2 nurofen (sau un nurofen forte...ca e aceeasi doza ca in 2 nurofen normale). Si eu am auzit de aulin ca ar fi bun, dar pana acum sunt multumita de nurofen si nu am incercat altceva. si un dus sau o baita calduta poate ajuta...dar vezi s anu fie fierbinte, ca dup-aia mai rau face.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#11 2007-11-17 07:13:56

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu am dureri si acum ca iau anticonceptionale..cred ca e ereditara chestia..asa am auzit..o fi adevarat?

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#12 2007-11-17 10:06:02

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

rrammonna a scris:

FETELOR,am si eu o probl.De fiecare data knd imi vine am niste dureri ingrozitoare de burtik.spuneti-mi y mie niste remedii sa pot skapa de dureriile astea.in plus,si vomit si nu imi trece cu nici o pastila.da-ti-mi niste sfaturi.

nu strica sa vb. cu un ginecolog si sa faci niste investigatii daca sunt exagerat de mari durerile.si mie inainte de ac. imi venea sa vomit in apropiere de menstra dureri aveam.acum ma doare putin miflocul si burta am scapat de stres.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#13 2007-11-17 10:18:43

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

nurofen capsule gelatinoase; se absorb mai repede!
o sticla cu apa ff calda pe abdomen pt relaxarea muschilor ;
o asistenta de la salvare m-a sfatuit sa iau calciu din a treia zi de menstra vreo cateva zile; in fine, fusese un episod de durere cam urat; ca atunci mi-a trecut doar cu injectie de la salvare durerea; si am avut si o cadere de calciu de nu mai stateam pe picioare! ugh!

#14 2007-11-17 10:21:16

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ankuzza a scris:

eu am dureri si acum ca iau anticonceptionale..cred ca e ereditara chestia..asa am auzit..o fi adevarat?

maicamea nu are nici p dracu cand ii vine, in schimb mie inainte sa iau ac ma durea de nu ma vedeam. sunt curioasa ce zice doctoressa

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#15 2007-11-17 13:21:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

asa e cel mai bine.poate iti da ac. pt. dureri big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#16 2007-11-17 16:53:00

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Inainte sa incep AC aveam dureri groaznice si sangerare foarte abundenta 6-7 zile chiar. Mama si sora mea la fel erau in tinerete si acum, chiar daca au nascut de 2 ori (mi-a zis candva o dr ginecolog ca dupa ce nasc o sa se amelioreze cica).
De cand cu AC trai si viata big_smile 2 zile pe luna stiu ca sint la menstruatie ca atunci ma mai doare putin dar trece cu un nurofen. Restul de 2-3 zile aproape ca uit sa-mi schimb tamponul asa de lejer ma simt.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#17 2007-11-17 17:30:09

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu iau no-spa si nu ma mai doare asa rau...intr-adevar cu antibebe era mai bine,din punctul asta de vedere...dar deocamdata nu are sens sa le reiau...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#18 2007-11-17 18:46:28

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

La mine nici cu antibebe nu a trecut durerea. Adica parca nu era la fel de puternica...dar tot era destul cat sa n-am chef de nimic in primele 2 zile. Cred ca n-am gasit eu antibebele care sa mi se potriveasca...asta fiind si motivul pentru care am renuntat sa le mai iau.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.