|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa, orgametril#1 2011-04-17 18:13:07
pentru doctoressa, orgametrilbuna. am citit despre orgametril si aici si pe alte formuri dar nu si in situatia in care as vrea eu sa il folosesc. as vrea tare mult sa ma ajutati. trebuia sa imi vina menstruatia pe 12,dar nu mi-a venit nici pana astazi pentru ca am luat cu tratament cu antibiotic. am fost racita. incepand de maine nu mai iau antibiotic. as fi vrut sa imi vina menstruatia le timpul potrivit, pentru ca acum ca mi-a intarziat din cauza antibioticelor, imi va veni cand merg la munte in vacantza. daca iau orgametril incepand de maine,imi va intarzia menstruatia? daca termin tratamentul cu antibitoc imi vine in urmatoarea zi?daca mi-ar veni luni,marti nu ar fi problema, dar daca nu imi bine,as vrea sa o intrerup 1 sapt. multumesc!! Offline #2 2011-04-17 23:20:07
Re: pentru doctoressa, orgametrileu nu ti-as recomanda sa iei orgametril, mai ales ca ti-a intarziat menstra datorita antibioticelor si apoi sa o mai si amani. ar trebui sa o lasi sa vina ca sa nu iti dereglezi corpul. daca iei antibiotice nu inseamna ca a 2a zi trebuie sa iti vina. poate sa iti vina cum trebuie, sa iti vina pe perioada tratamentului sau dupa cateva zile de la terminarea lui, nu este o regula. in plus, orgametrilul se ia intr-un anumit nterval al ciclului menstrual, tu cum stii care e? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-04-18 15:15:56
Re: pentru doctoressa, orgametrilmultumesc mult pt raspuns,dar tocmai asta e problema. dak mi-ar fi venit menstra la timp era oke, acum ca mi-a intarziat e naspa si tratamentul cu antibiotic l-am terminat astazi. tot ce e posibil sa imi vina zilele urmatoare, dar trebuie sa merg in vacantza la munte si va fi destul de neplacut.nu pot amana vacantza si nu vreau sa merg acolo ca sa stau in pat. de aceea ceream o solutie,nu neaparat de la doctoressa, ci de la oricare alta persoana care acceseaza formul. alta parere nu imi da nimeni? sa recapitulez: mi-a intarziat o sapt din cauza antibioticelor si as mai vrea inca o sapt. sa iau orgametril?a mai fost cineva in situatia asta? a luat orgametril? multumesc . Offline #4 2011-04-18 15:33:20
Re: pentru doctoressa, orgametrilsi fetele iti vor spune aceeasi chestie pentru ca toata lumea pune inainte sanatatea, nu vacantele etc... oricum, pe forum nu se scriu retete, pentru asta exista medici. asteapta in continuare raspunsuri daca vrei When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2011-04-20 12:19:47
Re: pentru doctoressa, orgametrilm-am tot gandit o saptamana intreaga sa iau orgametril si am pus si eu sanatatea in fatza si nu am luat.astazi mi-a venit. deci imi va afecta in mica masura vacantza,pentru ca pana atunci imi va trece partial . multumesc pentru raspunsuri. apreciez ca m-a luat cineva in seama Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-20 13:31:57
Re: pentru doctoressa, orgametrilnpc ma bucur ca ai luat decizia corecta. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|