|
Nu esti logat.
Ajutoooor- operatie#1 2008-08-21 15:51:45
Ajutoooor- operatieBuna! Offline #2 2008-08-21 16:00:03
Re: Ajutoooor- operatiecred ca poti s afaci si asa dar nu sunt sigura 100% VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-21 16:16:26
Re: Ajutoooor- operatiepoti sa dai bani si sa platesti operatia , eu asa stiu ca se face..... Offline #4 2008-08-21 16:23:01
Re: Ajutoooor- operatieEu stiu,ca iti poti plati singura asigurarea de sanatate,la casa de sanatate,dar sa fii la zi.De ce nu iti intrebi medicul de familie?Eu am fost plecata,dar mi-am platit asigurarea singura din mana si beneficiez de medicamente compensate sau de bilete de trimitere,la fel ca si pana acum.Intreaba-ti cel mai sigur medicul de familie.Bafta si sanatate. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2011-04-20 16:43:53
Re: Ajutoooor- operatieFetelor, o intrebare urgenta, ce fel de operatii acopera asigurararea noastra medicala? am o cunostiinta care trebuie sa ii taie piciorul, pentru ca are probleme grave...si trebuie operat de urgenta....la noi nu sunt cica aparatele necesare pentru o asemnea interventie. se poate face o cerere pentru un transfer in alt spital unde exista aparatura?este acoperita aceasta operatie?tin sa precizez ca este vorba si de un caz de pensionat pe caz de boala, a suferit un accident vascular si a ramas cu un handicap, deci ia si pensie...nu stiu daca ati inteles! va rog un raspuns! Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-20 17:50:40
Re: Ajutoooor- operatiekreed..eu nu vreau sa zic prostii,insa stiu ca in orice sala de operatie,la o sectie de chirurgie se taie un picior.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2011-04-20 18:19:37
Re: Ajutoooor- operatieNu, Wild, familia, ar vrea ca taierea piciorului sa fie ultima chestie la care sa apeleze....m=am exprimat eu gresit....ar vrea sa mearga in alta parte, Targu Mures sau Cluj, sa vada poate totusi se poate salva piciorul, pentru ca in Timisoara i-au zis ca asta o sa faca, o sa il taie....si daca ar fi sa aibe o interventie chirurgicala in alta oras, ar acoperi asigurarea? Offline #8 2011-04-20 18:19:43
Re: Ajutoooor- operatieEste acoperita cu atat mai mult cu cat e urgenta, desi nu garantez ca 100% din cost, ci doar pana la o suma. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-04-20 18:27:17
Re: Ajutoooor- operatie
daca nu este particular...cu orice trimitere sau recomandare,poate merge in alta parte si este acelasi lucru....asigurarea ar trebui sa acopere asa ceva daca trebuie,ptr ca nu e operatie la cerere.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #10 2011-04-20 18:47:17
Re: Ajutoooor- operatieOk, multumesc mult....sper sa se rezolve... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|