|
Nu esti logat.
Triquilar#1 2010-08-07 21:16:06
TriquilarBuna` sunt noua pe forum. Si as vrea sa intreb daca anticonceptionalele Triquilar se pot lua si fara prescriptie medicala.Si daca au efecte negative(ingrasat,sau caderea parului`) .Pupici There's always that one person That will always have your heart:x Offline #2 2010-08-08 10:13:15
Re: TriquilarDar cati ani trebuie sa ai pentru a merge la un cabinet de planning? There's always that one person That will always have your heart:x Offline #3 2010-08-08 16:31:48
Re: TriquilarNu conteaza varsta...te duci frumos si le spui ca vrei anticonceptionale, o sa-ti puna cateva intrebari legate de starea generala de sanatate si cam atat daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-04-22 13:18:37
Re: TriquilarBuna, am si eu o intrebare....stiti cumva daca exista contraceptive asemanatoare cu Triquilarul pe piata? Triquilarul mi-a fost prescris saptamana trecuta de doctor, dar se pare ca nu mai exista in depozite si nici in farmacii...Dna Dr este in concediu si eu as avea nevoie de CO...de asta intreb. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|