homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?

#1 2010-09-08 05:45:04

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?

S-a intamplat uneori sa suport si mai adanc, mai spre sfarsit (cand te incalzesti si probabil creste tolerantza)... Dar, daca penetrarea e per ansamblu medie si dintr-o data "aluneca" un pic mai adanc, ma doare. Am eu un vagin prea 'scurt' sau e din cauza unei inflamatii a colului?
Sau poate o fi doar o chestie de preferinta (ca prefer eu o penetrare nu foarte adanca).
E normal disconfortul in adancime la penetrarea adanca? Se mai intampla asta vreuneia dintre voi ?

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-22 13:49:32)

#2 2010-09-08 07:47:47

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?

Nush cat de normal e , dar si eu am exact aceleasi simptome ca si u , cu deosebirea ca mie chiar mi ar placea adanc daca n ar fi durerea. Am o rana pe col si uterul indreptat spre spate un pic, cred ca la mine asta e cauza.

Cocorosie!

#3 2010-09-08 08:20:39

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Mersi de raspuns. Eu una doar prin aceasta penetrare (nu foarte adanca) care stimuleaza punctul G ma apropii de orgasm (si am uneori...rar), de aceea as zice ca o prefer. Pe de alta parte, daca partenerul "lucreaza" mai in adancime, ori e deranjant la-nceput si-l rog s-o lase mai domol, ori ma acomodez treptat si incep sa simt ceva placere, dar orgasmul e undeva departe rau. Ma rog, o sa mai variez, ca nu am multa experienta (am doar aproape 4 ani de viata sexuala).
Nu e vorba de o durere propriu-zisa sau care sa persiste, ci doar un disconfort de moment. Poate ca la momentul respectiv, cand simt ca "intra prea adanc",nu-s destul de incalzita. nustiu

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-22 13:50:00)

#4 2010-09-08 10:41:47

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Da.

fucking perfect...

#5 2010-09-08 13:46:08

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

si eu am probleme cu prietena, dar depinde de pozitie. Doar in pozitia cu picioarele ei peste umerii mei...cand o introduc pe toata o doar si parca simt ca ating ceva pe acolo...

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

Publicitate

loading...

#6 2010-09-08 13:47:49

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Andyno a scris:

si eu am probleme cu prietena, dar depinde de pozitie. Doar in pozitia cu picioarele ei peste umerii mei...cand o introduc pe toata o doar si parca simt ca ating ceva pe acolo...

da, subscriu. pozitia aia imi creeaza si mie un usor discomfort. deci depinde de pozitie  wink

#7 2010-09-08 15:52:19

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

nu stiu cat de normal e, dar si mie mi se intampla in anumite pozitii. si cum a zis si coraline o penetrare adanca poate crea disconfort.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#8 2010-09-17 13:03:59

hayabusa
New member
Inregistrat: 2008-10-11

Am si eu problema asta...uterul meu e retrovers si in timpul actului sexual, ma doare in unele pozitii, dar totusi ma mai sacrific cateodata, si indur... Nelamurirea mea este urmatoarea: faptul ca in timpul unor pozitii, in timp ce ma penetreaza, imi atinge colul(ceea ce imi provoaca durere), implica vreun risc in privinta posibilitatii de a avea un copil mai tarziu? Adica stiu eu...pot aparea ceva probleme din cauza asta?

Carpe diem!

hjarta

#9 2010-09-17 15:10:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu cred ca au ce probleme sa apara. dar nu este normal sa stai si sa induri cum zici. cautati pozitii in care sa va simtiti bine AMANDOI.

#10 2010-09-17 20:34:18

hayabusa
New member
Inregistrat: 2008-10-11

multumesc, gargarita puss

Carpe diem!

hjarta

#11 2010-09-18 00:50:09

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Emm a scris:

nu stiu cat de normal e, dar si mie mi se intampla in anumite pozitii. si cum a zis si coraline o penetrare adanca poate crea disconfort.

SUBSCRIU

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#12 2010-10-05 20:40:58

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Si pe mine ma mai doare,dar daca sunt suficient de "incalzita"n-am probleme, deci asta ar putea fi una dintre cauze.

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#13 2011-04-22 01:45:43

Misssy M.
New member
Inregistrat: 2010-09-02

Am si eu problema asta..adica nu se intampla de fiecare data, doar atunci cand nu sunt suficient de excitata/lubrifiata. simt ca imi ajunge pana in burta si el zice ca se "loveste" de ceva, acolo. poate e din cauza ca sunt la inceput inca nu am un an de cand mi'am inceput viata sexuala, sper. sau o sa fie asa pentru totdeauna? neutral

#14 2011-04-22 09:10:47

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai spui ca se intampla cand nu esti suficient de lubrifiata. asta inseamna ca trebuie sa fii mai lubrifiata. in general sunt femei care nu suporta anumite pozitii, cele cu penetrare profunda, mai ales daca partenerul este dotat.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#15 2011-04-22 13:33:59

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Fetelor,

Eu v-as sugera sa vorbiti tot timpul deschis cu partenerii vostri, si sa-i opriti cu tact cand se infierbanta prea tare, provocandu-va cel mai mic disconfort.

Nu inteleg de ce ar trebui o femeie sa suporte cea mai mica durere, disconfort, in timpul actului sexual...
Mie sotia mea imi spune; si chiar daca n-o face ea, am grija s-o intreb tot timpul daca ii place, daca o deranjeaza ceva etc.
De multe ori nici nu e nevoie s-o intreb, ne intelegem din priviri smile

Cred ca e 'normal' sa simtiti disconfort la o penetrare adanca, sau intr-o pozitie nepotrivita, in care organele voastre genitale nu se "pupa" / potrivesc perfect cu ale partenerului.
Ce nu este normal este sa acceptati cu stoicism durerea, de dragul partenerului.

Jeanny,
I-ai spus vreodata partenerului tau cat de mult iti place cand iti atinge zona punctului G?
Macar da-i de inteles, prin mijloace specific feminine smile, cand te apropii de orgasm, cand iti place foarte mult si cand nu.

Probabil ca un barbat cu experienta simte lucurile astea, dar unul mai tanar/naravas are nevoie de anumite semnale din partea voastra: cuvinte, gesturi, un zambet, un geamat, ceva...

MM

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.