|
Nu esti logat.
E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?Pagini: 1
#1 2010-09-08 05:45:04
E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?S-a intamplat uneori sa suport si mai adanc, mai spre sfarsit (cand te incalzesti si probabil creste tolerantza)... Dar, daca penetrarea e per ansamblu medie si dintr-o data "aluneca" un pic mai adanc, ma doare. Am eu un vagin prea 'scurt' sau e din cauza unei inflamatii a colului? Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-22 13:49:32) Offline #2 2010-09-08 07:47:47
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?Nush cat de normal e , dar si eu am exact aceleasi simptome ca si u , cu deosebirea ca mie chiar mi ar placea adanc daca n ar fi durerea. Am o rana pe col si uterul indreptat spre spate un pic, cred ca la mine asta e cauza. Cocorosie! Offline #3 2010-09-08 08:20:39
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?Mersi de raspuns. Eu una doar prin aceasta penetrare (nu foarte adanca) care stimuleaza punctul G ma apropii de orgasm (si am uneori...rar), de aceea as zice ca o prefer. Pe de alta parte, daca partenerul "lucreaza" mai in adancime, ori e deranjant la-nceput si-l rog s-o lase mai domol, ori ma acomodez treptat si incep sa simt ceva placere, dar orgasmul e undeva departe rau. Ma rog, o sa mai variez, ca nu am multa experienta (am doar aproape 4 ani de viata sexuala). Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-22 13:50:00) Offline #4 2010-09-08 10:41:47
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?Da. fucking perfect... Offline #5 2010-09-08 13:46:08
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?si eu am probleme cu prietena, dar depinde de pozitie. Doar in pozitia cu picioarele ei peste umerii mei...cand o introduc pe toata o doar si parca simt ca ating ceva pe acolo... gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾) Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-08 13:47:49
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?
da, subscriu. pozitia aia imi creeaza si mie un usor discomfort. deci depinde de pozitie Offline #7 2010-09-08 15:52:19
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?nu stiu cat de normal e, dar si mie mi se intampla in anumite pozitii. si cum a zis si coraline o penetrare adanca poate crea disconfort. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #8 2010-09-17 13:03:59
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?Am si eu problema asta...uterul meu e retrovers si in timpul actului sexual, ma doare in unele pozitii, dar totusi ma mai sacrific cateodata, si indur... Nelamurirea mea este urmatoarea: faptul ca in timpul unor pozitii, in timp ce ma penetreaza, imi atinge colul(ceea ce imi provoaca durere), implica vreun risc in privinta posibilitatii de a avea un copil mai tarziu? Adica stiu eu...pot aparea ceva probleme din cauza asta? Carpe diem! Offline #9 2010-09-17 15:10:39
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?nu cred ca au ce probleme sa apara. dar nu este normal sa stai si sa induri cum zici. cautati pozitii in care sa va simtiti bine AMANDOI. Offline #10 2010-09-17 20:34:18
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?multumesc, gargarita Carpe diem! Offline #11 2010-09-18 00:50:09
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?
SUBSCRIU Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #12 2010-10-05 20:40:58
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?Si pe mine ma mai doare,dar daca sunt suficient de "incalzita"n-am probleme, deci asta ar putea fi una dintre cauze. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #13 2011-04-22 01:45:43
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?Am si eu problema asta..adica nu se intampla de fiecare data, doar atunci cand nu sunt suficient de excitata/lubrifiata. simt ca imi ajunge pana in burta si el zice ca se "loveste" de ceva, acolo. poate e din cauza ca sunt la inceput inca nu am un an de cand mi'am inceput viata sexuala, sper. sau o sa fie asa pentru totdeauna? Offline #14 2011-04-22 09:10:47
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?pai spui ca se intampla cand nu esti suficient de lubrifiata. asta inseamna ca trebuie sa fii mai lubrifiata. in general sunt femei care nu suporta anumite pozitii, cele cu penetrare profunda, mai ales daca partenerul este dotat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2011-04-22 13:33:59
Re: E normal sa simt disconfort in zona colului la o penetrare adanca?Fetelor, Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|