homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bancuri-6

#96 2009-02-19 23:58:32

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: Bancuri

am citit toate bancurile rotfl

They can because they think they can.

#97 2009-02-20 01:03:07

skumpi
Vizitator

si eu aseara lol

#98 2009-02-20 10:40:05

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera.Fiind iarna si neavand unde sa doarma
accepta.
In camera unul dintre ce trei ii propune un joc.Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ...
Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati
erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
- Zi veverita, te implor, zi veverita!!!

Gigi Becali intra intr-o discoteca.La vederea lui,o tanara superba se apropie de el si il intreaba:
- Dansati?? La care Becali:
- Nu fa,asa merg io!

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-02-20 10:44:32)

They can because they think they can.

#99 2009-02-20 11:56:24

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

OneOnly a scris:

O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera.Fiind iarna si neavand unde sa doarma
accepta.
In camera unul dintre ce trei ii propune un joc.Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ...
Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati
erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
- Zi veverita, te implor, zi veverita!!!

chicot

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#100 2009-02-20 20:33:03

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

love_t a scris:

Stiai ca in corpul omenesc exista un nerv care face legatura intre globul tau ocular si anus?
Se numeste Nervul Optic Anal, si este responsabil de viziunea cacacioasa despre viata.
Daca nu credeti, incercati sa va smulgeti un fir de par din fund, sa vedeti cum va dau lacrimile....  lol

rotfl rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#101 2009-05-01 12:25:01

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

se urca o punkerita in tren.. (ea cu paru tot facut creasta, vopsit in multe culori, cu multi cercei,etc.) se duce intr-un compartiment si se aseaza langa un mosneag. acesta se uita la ea mirat, de nu-si mai putea lua ochii. punkerita ii zice:
- ce, bade, ce te uiti asa? tu nu ai facut nici o nebunie la viata ta??
acesta se uita in continuare mirat, se gandeste cateva clipe si ii zice:
- ba da! eram in armata, si intr-o seara am baut si noi ca intre barbati. si sincer sa spun, am facut prostii cu un papagal.. si ma gandeam ca poate tu esti fiica-mea!

angel

#102 2009-06-12 14:57:21

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

Seara inainte de culcare, sotul isi etaleaza muschii in fata sotiei:
- Uite draga, 100 kg de dinamita !
- Mda, zice sotia, numai pacat ca e cam mic fitilu' lol

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#103 2009-06-12 15:57:35

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

offtopic
Umm .... intreb si eu ... " Sa radem putin " si " Bancuri " sunt 2 topicuri similare. Nu poate fi unul dintre ele inchis ? I mean, nu ma deranjeaza, n-am nicio treaba, dar e same shit si incarcam serverul ( asa se zice, nu ? big_smile ) degeaba ;p

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#104 2009-06-13 19:43:05

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Culmea prostiei..un politist blond.

when the pomp lights up,you shoot.

#105 2009-06-13 23:27:48

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

chiar foarte amuzante cateva bancuri de pe aici   chicot

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#106 2009-06-14 00:17:24

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

smile))))))) rotfl2) m`am binedispus si eu lol

Love.  Live. Laugh.

#107 2009-06-14 00:39:28

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Marie catre Ion: Ma ioane de mult nu mi-ai mai zis o vb calda...sta ion ce sta si zice....Marie......(Maria) da..... la care Ion ...ARZATE-AR FOCU lol

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#108 2009-06-24 22:07:43

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Isus si Sf?ntul Petre stăteau ?n Rai si vorbeau despre poluarea Terrei. Isus propune sa meargă jos si sa se convingă personal de gravitatea situatiei iar Petre a vrut sa ?l ?nsotească. Au ajuns la o conducta imensa pe malul marii si Isus ?ntreba:
- Petre! pentru ce e conducta asta?
Petre zise:
- Prin conducta asta se pompează acolo ?n larg gunoaiele si substante chimice care ucid pestii si flora marii.
Isus se hotărăste sa meargă ?n largul marii si sa oprească asta. Isus pleca pe apa si Petre după el. ?n cur?nd acestuia din urma ?i ajunse apa p?nă la genunchi ?n timp ce Isus mergea mai departe pe apa. Apoi p?nă la br?u si după aceea p?nă la g?t. Nu mai rezista si zise:
- Isuse! te urmez oriunde vrei dar daca mai merg asa mă ?nec ?n apa asta poluata! Eu nu pot merge pe apa!
La care Isus se ?ntoarce la el si-i zice:
- Ba prostule! Da tu de ce nu mergi pe conducta ca si mine?...

[tot e o moda acum cu poluarea tongue ]

Sim y 

#109 2009-06-26 15:05:42

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

Iepurasul isi facea lucrarea de licenta. curioasa, vulpea il intreaba despre ce face "am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras" si o invita inauntru pt a-i arata. a doua zi, in fata vizuinii, pielea vulpii era intinsa la uscat. lupul, nevenindu-i sa creada il abordeaza si el pe iepuras "despre ce scrii tu lucrarea?" "sunt la cercetarea propiu zisa din lucrarea de licenta. studiez cum e mancat lupul de iepuras" si il invita si pe le inauntru sa-i demonstreze. dimineataa stupoare: pielea lupului este intinsa la uscat, langa cea a vulpii. povestea se repeta si cu ursul a carui piele este admirata a doua zi dimineata de toata suflarea padurii. dupa cateva ora, cand lighioanele se raspandisera care incotro, iepurasul iese din vizuina de gat cu leul: "ti-am spus eu iepurasule ca nu conteaza tema ci coordonatorul!!" big_smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#110 2011-04-21 22:41:50

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

dea_di a scris:

Iepurasul isi facea lucrarea de licenta. curioasa, vulpea il intreaba despre ce face "am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras" si o invita inauntru pt a-i arata. a doua zi, in fata vizuinii, pielea vulpii era intinsa la uscat. lupul, nevenindu-i sa creada il abordeaza si el pe iepuras "despre ce scrii tu lucrarea?" "sunt la cercetarea propiu zisa din lucrarea de licenta. studiez cum e mancat lupul de iepuras" si il invita si pe le inauntru sa-i demonstreze. dimineataa stupoare: pielea lupului este intinsa la uscat, langa cea a vulpii. povestea se repeta si cu ursul a carui piele este admirata a doua zi dimineata de toata suflarea padurii. dupa cateva ora, cand lighioanele se raspandisera care incotro, iepurasul iese din vizuina de gat cu leul: "ti-am spus eu iepurasule ca nu conteaza tema ci coordonatorul!!" big_smile

rotfl  rotfl2  rotfl

#111 2011-04-23 10:15:11

SofySofia
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Mi-am amintit de un banc care l-am auzit acum cativa ani.Mi se pare destul de amuzant...mai alesc ca atunci cand l-am auzit eram la o petrecere unde se aflau mai multi barbati si femei.La auzul acestui banc femeile cam strambau din nas,nu prea le convenea.Bancul suna cam asa:

I:-Cand minte prima data un copil...?
R:-Cand spune TATA!

Strong reasons make strong actions!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.