|
Nu esti logat.
Sal...#1 2011-04-23 16:45:24
sal...buna am si eu o intrebare sa stiu daca sunt insarcinata sau nu....nu mi-a venit stopul si mi-a curs o substanta roz...imi puteti spune ce inseamna...daca sunt insarcinata se poate chiar daca testul a iesit negativ? Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #2 2011-04-23 17:10:16
Re: sal...Ai avut contacte neprotejate ? La cat timp de la intarziere ai facut testul ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-04-23 19:40:32
Re: sal...da neprotejat...dupa o luna....da:) Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #4 2011-04-23 20:34:01
Re: sal...substanta roz putea sa fie si de la ovulatie. daca testul e negativ, e putin probabil sa fii insarcinata. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|