homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scleroza multipla?

#1 2011-04-23 22:19:16

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Scleroza multipla?

nocry fetelor ... am ajuns acasa cu mare drag, insa acum sunt tare necajita. cautam ceva prin frigider de ale gurii si am gasit vreo 3 cutii de injectii, gata preparate. Pe cutii scria glatiramer acetat. am cautat pe google si am aflat ca e tratament pentru Scleroza multipla cronica.

va  wow...tratamentul asta e sigur al mamei, ca ea e singura care de vreo 2-3 luni e prin spitale la investigatii fiindca nimeni nu stie ce diagnostic sa ii puna.

vreau sa va intreb daca e grav diagnosticul asta. pe mama tot o aud uneori cand imi spune sa ii fac repede nepoti..ca "cine stie, dupa 40 de ani oricand pot sa mor" (ea facand 40 de ani anul asta)... si tare frica imi e sa nu stie ceva si noua sa nu ne spuna  grater

numai plang de vreo ora-doua, simt cum mi se rupe sufletul. va rog, care stiti...sa imi spuneti cat e de grav...

doamne ajuta si sarbatori pascale fericite tuturor.  rugaciune

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#2 2011-04-24 12:29:11

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Scleroza multipla?

hai_faiv a scris:

nocry fetelor ... am ajuns acasa cu mare drag, insa acum sunt tare necajita. cautam ceva prin frigider de ale gurii si am gasit vreo 3 cutii de injectii, gata preparate. Pe cutii scria glatiramer acetat. am cautat pe google si am aflat ca e tratament pentru Scleroza multipla cronica.

va  wow...tratamentul asta e sigur al mamei, ca ea e singura care de vreo 2-3 luni e prin spitale la investigatii fiindca nimeni nu stie ce diagnostic sa ii puna.

vreau sa va intreb daca e grav diagnosticul asta. pe mama tot o aud uneori cand imi spune sa ii fac repede nepoti..ca "cine stie, dupa 40 de ani oricand pot sa mor" (ea facand 40 de ani anul asta)... si tare frica imi e sa nu stie ceva si noua sa nu ne spuna  grater

numai plang de vreo ora-doua, simt cum mi se rupe sufletul. va rog, care stiti...sa imi spuneti cat e de grav...

doamne ajuta si sarbatori pascale fericite tuturor.  rugaciune

glatiramerul acetat, dupa cate stiu si eu, este tratamentul pentru scleroza multipla intr-adevar.

scleroza multipla este intr-adevar o boala serioasa, in sensul in care nu exista tratament curativ, ci doar acest tratament de intretinere si suport. sunt insa numeroase forme de boala, de diferite grade de severitate si cu diferite evolutii, astfel ca eu zic ca cel mai bine ar fi sa porti o discutie cu mama ta si sa vezi exact ce diagnostic a primit de la medic si ce informatii are.

diagnosticul ar fi intr-adevar unul destul de grav, dar repet, trebuie pus totul in context.

multa sanatate si orice ai nevoie imi zici.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.