|
Nu esti logat.
Ciprobay scade efectul anticonceptionalelor?#1 2011-04-13 21:52:50
ciprobay scade efectul anticonceptionalelor?buna fetelor! stiti cumva daca ciprobay scade efectul anticonceptionalelor? Offline #2 2011-04-14 10:20:12
Re: ciprobay scade efectul anticonceptionalelor?da, e antibiotic, deci protectie suplimentara pe durata tratamentului + 7 zile dupa Offline #3 2011-04-25 21:09:28
Re: ciprobay scade efectul anticonceptionalelor?mersi pt raspuns, abea acum l-am vazut ! Am pus intrebarea pentru ca ginecoloaga mea mi-a spus ca nu interactioneaza in niciun fel AC cu ciprobay si sa iau linistita si am luat de vreo 2 ori fara sa patesc nimic! insa am citit aici pe forum ca trebuie sa te protejezi suplimentar in cazul tratamentului cu medicamente pe baza de ciprofloxacina cum e si ciprobay si am ramas foarte uimita ! si prietenei mele ginecologul ei i-a spus acelasi lucru ca nu ar slabi efectul AC, acum nu stiu ce sa cred, ori a fost la noi o intamplare ca nu am ramas ori o fi vreun mit! mai astept raspunsuri daca stie cineva ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|