homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara??

#1 2011-01-06 23:13:25

mihaela01
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-11-23

infectie urinara??

deci...de dimineata cand am fost la baie am avut niste usturimi si dureri la urinare. imi venea sa ma duc in 5 in 5 min. m-am dus la farmacie si am luat uricol. la aprox o ora si ceva de la administrarea uricolului, am fost la baie si am facut pipi cu sange, era un firicel de sange iar pipi era rosu. cand am facut a doua oara la fel. seara cand am ajuns acasa era aproape normal(un picut tulbure). ce credeti ca poate fi?       
am luat de la farmacie urinex iar farmacista mi-a zis sa nu iau antibiotice in perioada asta.  eu ma dau cu zineryt in fiec dimineata. e vreo problema?

#2 2011-01-07 09:59:27

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: infectie urinara??

despre ce perioada e vorba? de ce nu poti lua antibiotice, esti insarcinata?
da, suna a infectie urinara iar sangele ala in urina nu-i deloc ok. daca nu trece cu urinal, mergi la doctor.
cu zineryt pt ce te dai in fiecare dimineata?

#3 2011-01-07 13:41:42

mihaela01
Full member

a zis sa nu iau antibiotice acum cand am problema asta cu infectia urinara. nu sunt insarcinata. iar cu zineryt ma dau pe fata pt acnee

#4 2011-01-07 14:47:38

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

eu am avut de 2 ori probleme de genul acestora, o data am urinat rozaliu vreo 2 zile.
ambele dati am luat antibiotic. daca nu trece mergi la medic, nu vreau sa insult farmacistele, dar medicul cu siguranta stie mai bine. eu prima data am ajuns la urgente pentru ca efectiv nu puteam merge, simteam ca mor de usturime si am mers de la serviciu la spital.

#5 2011-01-07 15:59:50

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Du te la doctor si fa ti o urocultura,si o sa vezi exact cu ce bacterie te confrunti...din contra cand ai infectie urinara trebuie sa iei antibiotice,dupa antibiograma care o sa o primesti o data cu rezultatul...nu mai sta ca nu trece...

pc

Publicitate

loading...

#6 2011-01-07 16:21:06

anca90
Platinum member

si eu tot numai cu antibiotice am scapat. si am facut de vreo 4 ori pana acum big_smile

#7 2011-01-07 22:59:59

mihaela01
Full member

stiu ca trebuie sa merg la doctor da m-am cam saturat de doctori. azi am facut un pic rozaliu si nu mai pot de usturime si imi  vine sa fac tot timpul grater grater

#8 2011-01-08 01:38:08

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

ia uricol in continuare si bea multe lichide sa ajuti organismul sa elimine bacteriile. eu mai iau ulei de ienupar, dar nu mai stiu exact cate picaturi.
stiu ca poti lua si ceva prafuri din aceeasi gama cu uricolul sau pastile urinal. oricum mergi la dr. cat mai repede ca sa poti face urocultura. eu as face si o injectie pentru calmarea usturimilor. asa mi-au facut mie si am scapat pentru cateva ore de usturimi (le inlocuisem cu dureri de picior si fund de la injectie, dar s-a meritat din plin).

#9 2011-04-26 00:32:22

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

AJUTOR! si eu...
am citit pe forum si am ajuns la concluzia ca am si eu infectie urinara grater
nu am mai avut niciodata, n-am avut pb, nu stiu de la ce ar putea fi.

de vreo 2-3 zile simteam ca parca am racit, ma cam ustura jos si faceam mai des, dar nu m-au deranjat decat usturimile in mod deosebit. am plecat in seara asta de la munca, eram ok. am fost la baie inainte sa plec de 2 ori si am simtit o usturime puternica. iar pe drum... am zis ca mor de usturimi si imi simteam vezica bubuind, desi abia fusesem la baie. credeam ca nu mai ajung o data acasa grater

cand am ajuns acasa, am vazut picaturi maronii si de Sange (!), fapt care m-a ingrozit. ma ustura in continuare de nu mai pot si imi vine sa merg la baie intruna intruna grater. vad k mereu apar picaturi din alea, nu am mai vazut pana acum grater

habar nu am ce sa fac... grater medic de familie nu am, deoarece fisa mea e in alt oras, si abia mutata si angajata, nu am putut sa imi mut fisa altundeva, neasigurata fiind. ma gandeam sa merg la urgente, la spital, dar mi-e groaza de spitale si urgente. plus k momentan merg intruna la baie grater

mi-am facut niste ceai de musetel sa beau. am o farmacie non stop langa mine, dar fiind pasti, nu stiu daca e deschisa.
problema cea mai mare este ca maine merg la serviciu iar joi plec pt cateva zile in vacanta la mare( pt prima oara in viatza mea). deci trebuieeee sa imi treaca pana atunci!!!

ce sa fac fetelor??? grater

They can because they think they can.

#10 2011-04-26 01:40:14

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Trebuie sa faci o analiza a urinei,o urocultura,sangele este un simptom al infectiei urinare,asa ca nu te speria..maine dimineata daca poti sa cumperi un urocultor,de la farmacie,si sa recoltezi din prima urina,dar nu primul jet,ci jetul din mijloc,si umpli recipientul,cam 3 sferturi si sa mergi direct la un laborator daca ai posibilitatea in orasul tau,daca nu, va trebuie sa mergi la ginecologie,sau urologie,la spital sau particular si sa te indrume medicul pt  analiza si apoi pt un tratament corect..

pc

#11 2011-04-26 06:43:38

OneOnly
Insomniac member

dupa ce am baut 2 cani de ceai de musetel, m-am mai calmat si am reusit sa dorm putin.

am urinat deja sad. nu mai era sange, si durerile n-au mai fost chiar atat de mari, dar tot ma ustura si mi-e in continuarea greata grater. insa tot trebuie sa iau ceva tratament.

sunt din Bucuresti, am langa mine un spital si o policlinica ( pantelimon ). dar nu stiu unde sa ma duc, oare sa merg la spital la urgente?btrebuie sa merg si la serviciu la pranz. sad
ma gandeam eventual sa iau tratament de la farmacie... chiar nu stiu ce sa fac.

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2011-04-26 07:06:09)

#12 2011-04-26 09:47:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poti sa mergi la urgente daca e, tot va trebui sa faci niste analize
de la farmacie poti lua urinal, dar antibiotic n-or sa-ti dea fara reteta si nici n-ar fi bine sa-l iei dupa ureche

#13 2011-04-26 10:09:55

OneOnly
Insomniac member

am fost prima oara la farmacie, care e vizavi de spital, sa cer un sfat.
m-au trimis la urgente, unde bineinteles k nu m-a bagat nimeni in seama.
k doar in romanica tre sa fii cu un picior in groapa ca sa se uite la tine la urgente. m-a mai si repezit una cand i-am cerut ajutor, si m-a trimis iar la urgente neutral
e de inteles faptul ca sunt cazuri grave, care logic ca au prioritate inainte de toate, dar din moment ce ajungi la urgente, e evident ca nu te duci de bine ce iti e.
acum cativa ani knd am fost la urgente cu alergie la soare am plecat de acolo cu mana cat piciorul, umflata si vanata, pt ca mi-au bagat perfuzia pe langa vena neutral. nu mai merg in spitale, sa stiu ca mor. mai bine mor acasa neutral

am sunat la medicul meu de familie din Bv, si mi-a zis sa iau ciprofloxacin.

am luat ciprofloxacinul de la farmacie si mi-am cumparat si niste urinal, sa fiu sigura.

numai ceva pb medicale, oricat de mici, sa n-ai k poti sa crapi linistit neutral

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2011-04-26 10:20:14)

#14 2011-04-26 10:56:01

anca90
Platinum member

stai linistita ca iti trece daca iei antibiotic. dar ti-au dat de la farmacie, fara reteta?

si cum nu s-a uitat nimeni la tine, la urgente? nu te-au inregistrat?

#15 2011-04-26 11:11:34

OneOnly
Insomniac member

sa imi treaca. tare nashpa a fost, doamneee!!! grater

mi-au dat fara reteta de la farmacie, era tot farmacia la care m-am dus initial si le-am explicat toata treaba.

pai asa, am intrat in spital, m-am dus la urgente, incercand sa imi alung oroarea de spitale, bolnavi fel de fel& etc. am stat la urgente, nu se intampla nimic, mai erau destule persoane acolo. nu m-a intrebat nimeni nimic. apoi am plecat prin spital, sa caut urologie sau pe cineva sa ma indrume unde sa merg si ce sa fac. nu mai zic k eram pe punctul de a busi in plans si abia ma abtineam sa nu bocesc pe acolo sad.

toata lumea f grabita, agitata, nah, de inteles, e spital. am oprit o doctorita si i-am cerut ajutor 'hai zi repede!', abia s-a uitat la mine 'mergi la urgente'. neutral oi fi eu mai copila, dar nu asa se vb cu cineva  neutral. m-am dus inapoi la urgente, fix nimic. apoi am iesit si am sunat la doc de familie din Bv.
asa e peste tot la urgente... faza cu perfuzia bagata pe langa vena mi s-a intamplat la judetean, in Bv, anca.

#16 2011-04-26 11:14:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, cam asa e, acum a zicem ca la tine nu era de urgente, dar situatia era de asa natura ca nu aveai cum sa ajungi la medicul de familie  neutral
si mie mi s-a intamplat sa-mi spuna la urgente ca inca ma tin pe picioare, deci ce vreau ? probabil trebuie sa fii mai mult mort ca sa te bage in seama

#17 2011-04-26 11:49:46

anca90
Platinum member

cunosc, one hmm. odata se chinuiau doua fufe sa-mi bage perfuzia: sfredeleau cu acul prin mana si nu nimereau vena smile. altadata am stat 3 ore pe hol pana sa ma primeasca la urgente. faza tare a fost ca atunci cand am intrat nu ma mai durea nimic lol. facusem o criza de spasmofilie si in 2 ore mi-am revenit, dar mi-era teama sa nu mi se faca rau din nou, asa ca am ramas sa vad din ce cauza. am stat degeaba, ca doctorita care m-a consultat nu mi-a nimerit diagnisticul forgetit

#18 2011-04-26 11:54:37

OneOnly
Insomniac member

neutral
vaaaaaaai!!!

deci macar daca ar fi cazuri izolate, dar mereu se intampla prostii de genul . neutral
cata incompetenta si nepasare in domeniul medical... ceva de speriat! mori cu zile neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.