homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun-2

#20 2011-04-21 20:15:10

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun

offtopic hi5 ai fi uimita sa vezi ce fac copii din ziua de azi la 14 ani  angel  visslar

#21 2011-04-21 21:31:21

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

exact, numa? cu papusile nu se joaca lol

#22 2011-04-21 22:40:00

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

aoleo, ea deja se vede celebra si urmarita de paparazzi lol foarte bine! gandurile pozitive, dorinta si vointa iti aduc rezultatele dorite big_smile
pe tine nu ar trebui sa te framante decat "cum sa jungi acolo?" atat! daca chiar asta vrei smile succes!

si app, fetele care ziuceau ca trebuie sa se afirme mai intai in tara, nu sunt de'acord cu asta...cati romani nu sunt "v.i.p.-uri " internationale, si noi habar nu avem ca's romani...ce mai aflam si noi din cand in cand yikes "ah, asta e roman, ia uite ce cunoscut e si habar nu avem noi!"
ma rog, e discutabil smile

#23 2011-04-25 21:58:31

janine343
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2011-04-08

De ce sunteti rele?Ea a postat aici ca sa ceara un sfat,nu o duzina de pesimism si ironie.Varsati-va rautatea si "superioritatea" in alta parte.
OLove,ai putea sa te documentezi daca Disney Chanel RO nu fac casting-uri,sau ceva.E un inceput.

#24 2011-04-26 01:32:45

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nu suntem rele, doar incercam sa o terzim la realitate sa o facem sa gandeasca  putin mai matur. Nici nu a ajuns celebra si isi face griji de paparazzi si divort din cauza celebritatii... La varsta ei ar putea fi mai matura si daca ea nu e, parintii ei ar trebui sa fie mai intelepti sa o ajute sa vada realitatea zilei de azi. Prea traieste printre nori.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#25 2011-04-26 08:43:00

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Fetelor,eu sunt de acord cu ce ati sfatuit'o si se vede k nu ati facut nimic cu rea intentie. mai bine sa vada realitatea si sa o inteleaga acum,decat mai tarziu.
aveam o vecina a carei fiica visa tot ca aceasta fata(avea 15 ani respectiva) si parintii ei au dus'o pe la castinguri,mereu o laudau ca fiind foarte talentata si cea mai frumoasa(era dragutza,insa mai sunt f.f.f multe fete asa).
si sincer,la niciun casting nu a fost luata in seama(si a mers si in Franta si Italia) si fata s-a dezamagit asa de tare incat intrase in depresie si nu mai stia maica-sa ce sa ii faca smile asta pt ca zilnic a asigurat'o k nimeni nu mai este ca ea si ca e cea mai tare,asa ca atunci cand s-a "batut" cu alti 1000-2000 de candidati,a trecut neobservata.

si inca ceva: nu trebuie sa fii frumos neaparat k sa devii un bun actor! trebuie sa ai acel "ceva" care sa iti dea un farmec aparte,sa intri in pielea unui anumit personaj.sunt muuulti urati la Hollywood,insa au un talent nemaivazut si tocmai uratenia pe care o au e si farmecul lor smile

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-04-26 08:43:46)

#26 2011-04-26 11:32:44

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

in primu rand trebuie sa stii actorie, vad ca nimeni nu s-a gandit la asta inafara mea... eu am facut actorie intr-o trupa in care veneau si ne antrenau studenti sau absolventi de la UNATC si chiar am avut o gramada de invatat! actoria inseamna mult,f mult, inseamna sa dai 200% nu sa fii frumoasa si sa dai bine pe ecran. inseamna cu adevarat sa ai talent in ceea ce faci si din start mult sacrificiu. ceea ce a zis despre paparazii si divort imi asigura 100% ca n-o sa ajunga niciodata actrita, poate de duzina, mai mult insa nu, pentru ca actorii nu prea au timp de viata personala si nu au nici spiritul menit pentru asa ceval. sunt dedicati in totalitate teatrului,e  o meserie in care trebuie sa dai tot, sa sacrifici tot, si devine extrem de greu sa te poti rupe de asta ca sa faci timp pt o viata conjugala reusita. depinde de cealalta persoana,insa, in mare, e foarte dificil, poate doar un alt actor care stie prin ce treci poate sa te inteleaga

#27 2011-04-26 15:43:54

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Banana Split a scris:

in primu rand trebuie sa stii actorie, vad ca nimeni nu s-a gandit la asta inafara mea... eu am facut actorie intr-o trupa in care veneau si ne antrenau studenti sau absolventi de la UNATC si chiar am avut o gramada de invatat! actoria inseamna mult,f mult, inseamna sa dai 200% nu sa fii frumoasa si sa dai bine pe ecran. inseamna cu adevarat sa ai talent in ceea ce faci si din start mult sacrificiu. ceea ce a zis despre paparazii si divort imi asigura 100% ca n-o sa ajunga niciodata actrita, poate de duzina, mai mult insa nu, pentru ca actorii nu prea au timp de viata personala si nu au nici spiritul menit pentru asa ceval. sunt dedicati in totalitate teatrului,e  o meserie in care trebuie sa dai tot, sa sacrifici tot, si devine extrem de greu sa te poti rupe de asta ca sa faci timp pt o viata conjugala reusita. depinde de cealalta persoana,insa, in mare, e foarte dificil, poate doar un alt actor care stie prin ce treci poate sa te inteleaga

Eu i-am sugerat exact in postarea 3 tongue

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#28 2011-04-26 16:11:44

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Banana Split a scris:

actorii nu prea au timp de viata personala si nu au nici spiritul menit pentru asa ceval. sunt dedicati in totalitate teatrului,e  o meserie in care trebuie sa dai tot, sa sacrifici tot, si devine extrem de greu sa te poti rupe de asta ca sa faci timp pt o viata conjugala reusita. depinde de cealalta persoana,insa, in mare, e foarte dificil, poate doar un alt actor care stie prin ce treci poate sa te inteleaga

Asta prea e generalizare! Nu trebuie sa te mariti/insori cu meseria ca sa fii actor, trebuie sa stii sa-ti dozezi timpul.
Inteleg de ce zici ca nu au spiritul menit pentru viata conjugala, e poate meseria in care e cel mai usor sa calci stramb si sa te dedai unui trai...boem, insa cei care pot sa vada mai in profunzime lucrurile isi dau seama ca au nevoie de o familie tocmai ca sa se echilibreze si sa se pastreze sanatosi mental pentru profesia lor. Si nu numai sa inteleaga asta, dar sa se si comporte in consecinta smile
Intr-o familie in care sunt doi actori e si mai greu, cel mai bine e sa existe o singura "vedeta" in familie smile iar partenerul sa inteleaga, sa sustina 100% si sa ofere linistea aia de care au nevoie.

Iar on-topic, exact asta visam si eu pe la 14 ani smile Cum o sa ma duc eu acolo, cum o sa iau un casting si o sa ma fac remarcata si o sa ii dau pe toti pe spate...si cum o sa mai am si un sot foarte misto si papparazi or sa ne urmareasca punandu-ne in pericol mariajul smile
Mirajul Hollywoodului are ceva aparte. Insa mai bine pentru sanatatea mea mentala ca m-am trezit cand trebuia la realitate si mi-am dat seama ca asa ceva este nu greu, dar extrem de greu de realizat. Aproape imposibil. Din "n" motive. E bine sa visezi, dar cand o sa incerci sa pui in practica...s-ar putea sa fii extrem de deziluzionat. Subscriu la ce a scris Baby, sansele sa se intample ca in ce a povestit ea sunt insutit mai mari sa devina realitate decat invers.

#29 2011-04-26 21:49:08

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

k?reste, scuze big_smile

iar LadyPink, nu, nu la asta ma refeream.. vreau sa spun ca un actor se cam termina psihic. si e mai excentric, mai cu tabieturi, se consuma f mult, intra in pielea personajului apar depresii etc.. de aia spun.. nu ma refeream la partea cu inselatul etc asta poate aparea oriunde.. si am dat un exemplu ca ar fi o idee buna sa fie un alt actor, mai degraba fara, celalalt actor era varianta buna lol

#30 2011-04-26 22:24:49

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

De acord cu tine ca se cam termina psihic, din pacate cunosc prea multe cazuri care se adeveresc ideii tale. De asta si spuneam eu ca e bine sa aiba un partener care sa ii ofere echilibru si liniste acasa... ca daca adauga si o viata zbuciumata si in afara scenei nu ajunge prea bine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.