|
Nu esti logat.
Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun-2#20 2011-04-21 20:15:10
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunhi5 ai fi uimita sa vezi ce fac copii din ziua de azi la 14 ani Offline #21 2011-04-21 21:31:21
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunexact, numa? cu papusile nu se joaca Offline #22 2011-04-21 22:40:00
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunaoleo, ea deja se vede celebra si urmarita de paparazzi foarte bine! gandurile pozitive, dorinta si vointa iti aduc rezultatele dorite Offline #23 2011-04-25 21:58:31
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunDe ce sunteti rele?Ea a postat aici ca sa ceara un sfat,nu o duzina de pesimism si ironie.Varsati-va rautatea si "superioritatea" in alta parte. Offline #24 2011-04-26 01:32:45
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunNu suntem rele, doar incercam sa o terzim la realitate sa o facem sa gandeasca putin mai matur. Nici nu a ajuns celebra si isi face griji de paparazzi si divort din cauza celebritatii... La varsta ei ar putea fi mai matura si daca ea nu e, parintii ei ar trebui sa fie mai intelepti sa o ajute sa vada realitatea zilei de azi. Prea traieste printre nori. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-26 08:43:00
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunFetelor,eu sunt de acord cu ce ati sfatuit'o si se vede k nu ati facut nimic cu rea intentie. mai bine sa vada realitatea si sa o inteleaga acum,decat mai tarziu. Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-04-26 08:43:46) Offline #26 2011-04-26 11:32:44
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunin primu rand trebuie sa stii actorie, vad ca nimeni nu s-a gandit la asta inafara mea... eu am facut actorie intr-o trupa in care veneau si ne antrenau studenti sau absolventi de la UNATC si chiar am avut o gramada de invatat! actoria inseamna mult,f mult, inseamna sa dai 200% nu sa fii frumoasa si sa dai bine pe ecran. inseamna cu adevarat sa ai talent in ceea ce faci si din start mult sacrificiu. ceea ce a zis despre paparazii si divort imi asigura 100% ca n-o sa ajunga niciodata actrita, poate de duzina, mai mult insa nu, pentru ca actorii nu prea au timp de viata personala si nu au nici spiritul menit pentru asa ceval. sunt dedicati in totalitate teatrului,e o meserie in care trebuie sa dai tot, sa sacrifici tot, si devine extrem de greu sa te poti rupe de asta ca sa faci timp pt o viata conjugala reusita. depinde de cealalta persoana,insa, in mare, e foarte dificil, poate doar un alt actor care stie prin ce treci poate sa te inteleaga Offline #27 2011-04-26 15:43:54
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun
Eu i-am sugerat exact in postarea 3 ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #28 2011-04-26 16:11:44Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun
Asta prea e generalizare! Nu trebuie sa te mariti/insori cu meseria ca sa fii actor, trebuie sa stii sa-ti dozezi timpul. Offline #29 2011-04-26 21:49:08
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunk?reste, scuze Offline #30 2011-04-26 22:24:49Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunDe acord cu tine ca se cam termina psihic, din pacate cunosc prea multe cazuri care se adeveresc ideii tale. De asta si spuneam eu ca e bine sa aiba un partener care sa ii ofere echilibru si liniste acasa... ca daca adauga si o viata zbuciumata si in afara scenei nu ajunge prea bine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|