|
Nu esti logat.
Durere de burta ce tine de 3 zile#1 2011-04-26 08:50:17
durere de burta ce tine de 3 zilede 3 zile ma doare burta in zona ovarelor. durerea a inceput duminica cand am mancat fast food cu lacomie, zic eu, desi nu a fost asa, dar altfel nu`mi explic cum de a inceput durerea. initial am crezut ca ma doare burta din cauza ca am mancat repede si ca am crampe abdominale, dar dupa o zi in care am baut ceaiuri ca sa`mi calmez stomacul, am luat ceva si pt digestie, am fost si la baie, tot ma doare. e drept ca nu ma mai doare ca inainte, dar tot ma doare. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #2 2011-04-26 10:35:32
Re: durere de burta ce tine de 3 zile
mergi la medic. Offline #3 2011-04-26 21:23:52
Re: durere de burta ce tine de 3 zilenici nu stiu la care medic. incerc maine sa ma programez la un ginecolog, ca nu mai suport. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #4 2011-04-26 21:33:40
Re: durere de burta ce tine de 3 zilenu trece cu pastile pt dureri de burta? Offline #5 2011-04-26 21:41:18
Re: durere de burta ce tine de 3 zilepai nu am incercat. am baut niste ceai de salvie, apoi un pliculetz de colon protect. am baut multe ceaiuri, ma gandeam ca o sa ma ajute, si doar am eliminat tot, de constipatie nu poate fi vorba. si tine de 3 zile, asta ma mira pe mine. cand tusesc ma inteapa, cateodata ma ia cu socuri ca sa zic asa, ma ia o intepatura puternica pe care o resimt si in fund si care nu ma lasa sa ma misc. nush ce poate fi. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-26 21:55:46
Re: durere de burta ce tine de 3 zileNo-Spa chiar sunt bune si in caz ca e o problema digestiva, si in caz ca ai vreo durere gen ovulatie sau durere premenstruala. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-26 22:02:11) Offline #7 2011-04-26 22:04:10
Re: durere de burta ce tine de 3 zileam luat un no spa. sa vad maine cum ma simt. daca nu trece, ma duc la ginecolog, ma sperie durerea asta. la tine a tinut vreodata 3 zile o durere ? macar sa stiu, poate nu e asa anormal. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #8 2011-04-26 22:12:21
Re: durere de burta ce tine de 3 zileaha. daca prind o programare la ginecolog, ii spun. si eu mai am dureri de matze, dar acu e prea de tot, ma misc ca un mosneag prin casa, imi mai lipseste o carja Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-04-26 22:12:54) Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #9 2011-04-27 00:15:31
Re: durere de burta ce tine de 3 zile
eu nu as merge la ginecolog neaparat. as merge la urgenta si as vrea sa ma vada un chirurg. tu crezi ca e ceva ginecologic, dar la fel de bine poate sa fie altceva. chirurgul ar exclude alte cauze de abdomen acut. Offline #10 2011-04-28 08:14:46
Re: durere de burta ce tine de 3 zileam luat no spa timp de 2 zile si vad ca mi`a trecut de tot burta nu`mi vine sa cred. oricum am facut ieri programare la ginecolog, si asa trebuia sa merg anul asta. dar ma bucur ca am scapat de durere. multumesc jeannie pt sfat Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|