|
Nu esti logat.
Menstruatie peste pastilute#1 2011-04-28 02:48:29
Menstruatie peste pastiluteBuna seara tuturor ! Am o nelamurire si as avea mare nevoie de parerile voastre ! Mai am de luat anticonceptionalele pana sambata si normal menstruatia imi vine in seara dintre miercuri si joi.. insa astazi eram la lucru si simt durerile puternice de spate si burta tipice menstruatiei ( le am tot timpul aproape) si m-am dus repede la baie ..surpriza.. mi sa m'ai intamplat o singura data sa-mi vina cu 1 zi inainte sa termin anticonceptionalele, doar ca acum sunt mai multe zile si e foarte ciudat.. e foarte inchis la culoare..un maro negricios si ma cam speriat unpic.. la doctorita nu am timp maine sa trec ca sunt la lucru pana seara asa ca apelez la voi vroiam sa stiu daca ar trebui sa continui sa le iau pana sambata sau sa le intrerup? Precizez ca le-am luat toate corect la aceeasi ora fixa, nu am omis una de cand le iau (1 an) deci nici nu stiu de la ce poate fi... va multumesc anticipat ! Offline #2 2011-04-28 09:07:15
Re: Menstruatie peste pastiluteia-le in continuare si daca se repeta si luna viitoare mergi la planning sa le schimbi Offline #3 2011-04-28 16:06:57
Re: Menstruatie peste pastilutese poate intampla mai ales daca anticonceptionalele tale au cantitate mica de hormoni,i-a inca 1 luna iar daca sangerarile continua mergi repejor la un dr,poate ca iti trebuie schimbate anticonceptionalele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|