homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help!Deprimata caut sfaturi.

#1 2011-04-27 18:07:07

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

Help!Deprimata caut sfaturi.

Salut fetele.

In decembrie dupa 2 ani si cateva luni de relatie in care ma simteam neapreciata si eram tratata ca un obiect de mobilier,am hotarat sa ma despart de prietenul meu si sa ma mut in alta parte(locuiam impreuna) m-am mutat iar la ceva timp am inceput o prietenie ce s-a transformat in sentimente frumoase cu un coleg de servici.
E cel mai deosebit barbat pe care l-am cunoscut, bun calm si iubitor , tot ceea ce fostul nu era, sau asa mi se parea atunci.Fostul meu prieten a insistat vreo luna sa ne impacam insa i-am spus ca am nevoie de timp.Acum are prietena,am vorbit cu el, afirma ca "totul e bine ".
Azi i-am vazut impreuna si am simtit cum cade cerul peste mine, nu mai stiu ce vreau , intr-un fel ma doare ca m-am despartit de el pentru ca l-am iubit enorm, in alt fel nu as renunta la actualul pentru nimic tocmai pt ca e o persoana deosebita.

Sfaturi?

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#2 2011-04-27 18:14:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Help!Deprimata caut sfaturi.

Deliria, ceea ce ai simtit tu se cheama orgoliu, daca fostul era singur te asigur ca nu te durea atata, si n-o zic in necunostinta de cauza, stiu foarte bine cum e smile sfatul meu e sa lasi trecutul acolo unde e si sa iti vezi de relatia actuala daca zici ca e totul frumos
In timp va fi mai bine, eventual o vreme evita-l pe ex ca sa nu mai ai parte de momente de felul asta

#3 2011-04-27 18:58:51

StarBaby
Full member
Inregistrat: 2011-01-03

Eu sunt de parere ca ar trebuii sa continui cu actualul,mai ales ca spui "E cel mai deosebit barbat pe care l-am cunoscut, bun calm si iubitor , tot ceea ce fostul nu era, sau asa mi se parea atunci." ceea ce banuiesc ca astepti de la o persoana.Din moment ce fostul e asa cum ai descris si modul in care te simteai alaturi de el,nu cred ca are rost sa te mai gandesti la el sau la o continuare a relatie.Daca te simti bine in relatia actuala,te simti iubita,apreciata etc., cred ca mai bine este sa continui asa si sa lasi trecutul in trecut.
Deciile asupra vietii tale le iei tu,in functie de cum crezi tu ca este mai bine pt tine si in functie de ceea ce iti doresti.

Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit !

#4 2011-04-27 19:57:04

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

te sfatuiesc sa te feresti cat de multi poti de fostu' pana simti ca nu iti mai provoaca niciun fel de sentiment, decat indiferenta smile incearca sa fii "normala" cu ce ai acum, mai ales daca totul e decurge bine

#5 2011-04-27 20:52:07

Deliria
Full member

cateodata mintea-mi e confuza inainte bine era cand nu era rau, acum e tot timpul calm si bine si poate imi joaca mintea feste.si chiar ai dreptate heim cand se ruga sa-l iau inapoi ii ziceam clar ca nu se mai poate cum cand "nu ii mai pasa" simt ca si cum nu sufera destul avand in vedere ca eu am oferit ce am avut eu mai bun in relatia aia si nimeni nu a apreciat.

oricum,cred ca am mancat ceva rahat cand eram mica de l-am gasit pe Iulian-actualul- orice femeie cred ca ar vrea un barbat care sa o asculte chiar si cand abereaza despre amintiri sentimente frustrari chiar si despre fostul fara sa o judece si fara sa o invinovateasca.

copil prost ce sunt tongue

In the backyard.

Publicitate

loading...

#6 2011-04-27 23:38:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Subscriu la ce a spus Heim ... Oricat de amiabil s-ar fi terminat o relatie prima (a doua, a treia etc) intalnire cu fostul provoaca ceva sentimente, e normal si cat se poate de uman. Desi esti intr-o relatie ti-ai dori in subconstient sa stii ca fostul sufera forever and ever dupa tine, ca o sa se calugareasca intr-un final si eventual sa se castreze chimic la cerere lol

Am trecut la inceputul actualei relatii prin acelasi lucru si eram furioasa pe mine pentru ca nu stiam ce se intampla

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#7 2011-04-27 23:58:36

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Bună deliria puss eu sunt de părere că ce a fost ar trebui să răm?nă ?n trecut.. ?ți va trece destul de greu.. am fost aproximativ ?n aceeași situație ca și tine (doar că la mine relația cu fostul a durat puțin timp și nu s-a comportat cu mine ur?t sau ca și cum aș fi un obict) din punct de vedere sentimental.. vorbeam de ceva timp cu el, eram amici, apoi am fost ?mpreună c?teva zile.. mă ?ndrăgostisem de el ?nainte să fim propriu-zis ?mpreună.. dar nu asta contează.. contează că am ținut mult la el.. tipul imediat după ce ne-am despărțit a plecat ?n italia la ai lui.. ?ntre timp eu ?mi propusesem să nu mă mai ?ndrăgostesc de nimeni.. să-mi bat joc de primul care-mi iese-n cale.. logic că nu a fost așa.. am ?nceput relația cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui (cu care de altfel sunt căsătorită) fără să fiu hjarta de el.. ?mi plăcea (ca și ?n cazul tău) că este liniștit, are grijă de mine, are grijă să nu mă rănească dpdv sentimental etc.. am acceptat cu greu să fiu cu el (av?nd ?n vedere faptul că era cel mai bun prieten al fostului) dar cum gașca era de partea noii relații am zis ?hai fie?.. c?nd a venit ex-ul din italia eram deja cu actualul.. prima conversatie cu ex-ul a fost cam ?nțepătoare din partea am?ndurora (deci se vedea că și pe el ?l afectase ?ntr-un fel noua situație).. mă tot frăm?ntam, mă tot consumam c?nd ?l vedeam cu altele.. a fost tare nasol.. am fost ?ndragostită de el cam 6-8 luni după ce ne-am despărțit cu toate că eram cu actualul.. dar mi-a trecut.. timpul le-a rezolvat pe toate.. culmea e că am rămas prieteni smile deci a ost cu happy-end.. tipul a fost și la noi la nuntă.. important este să VREI să faci loc ?n viața ta unui nou ?nceput, unei noi etape..

sper că nu am deranjat cu povestea mea (pe care cu siguranță am mai postat-o ?n trecut la unul din topicuri) și sper să ?ți fie bine puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#8 2011-04-28 16:28:44

Deliria
Full member

"Desi esti intr-o relatie ti-ai dori in subconstient sa stii ca fostul sufera forever and ever dupa tine, ca o sa se calugareasca intr-un final si eventual sa se castreze chimic la cerere " Adevarat graiesti Emilya  Lol. tongue

almi chiar m-am simtit bine citind povestea unei "invingatoare" in problemele cu fostii ce nu te lasa mintea sa ii uiti tongue

thx girls

In the backyard.

#9 2011-04-29 01:12:12

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

deli sunt sigură că și tu vei depăși trecutul mai devreme sau mai t?rziu... pot să adaug la ce am scris mai sus că și eu după 2 luni de relație cu actualul (care am mai zis, e soțul meu = ?n fața societății și a lui Dumnezeu lol ) am vrut să ne despărțim pentru că mi se părea incorect el să ?nceapă să țină la mine și eu să suspin după altul, care culmea ?i mai era și prieten.. și știi ce-a făcut? a doua zi după ce i-am ?dat papucii? m-a sunat că vrea să vbm (comunicam foarte mult ?n scris chicot ) pe mess.. și mi-a spus că nu renunță așa ușor la mine pentru (practic) niciun motiv concret, că lui nu i se pare că ăsta ar fi un motiv de despărțire, că dragostea poate apărea oric?nd.. și mi-a cerut o perioadă.. i-am zis că dacă după ?ncă o lună nu se schimbă nimic la corazon vreau să punem punct relației BF-GF.. nu știu ce s-a ?nt?mplat ?n luna respectivă, dar sincer c?nd a venit ziua răspunsului final n-am putut spune STOP așa că i-am zis asta ?mergem mai departe ?n formula asta c?t o vrea Cel de Sus? (eram și foarte bine-dispusă ?n ziua respectivă).. și uite-ne... ?n septembrie facem 6 ani de relație, iar ?n octombrie facem 3 ani de căsnicie big_smile
mai sus am greșit spun?nd că am reușit să scap de sentimentele pentru ex-ul ?n 6-8 luni.. my fault buga .. după 10 luni de relație mi-am dat seama că-mi iubesc actualul soț mai mult dec?t puteam crede că voi mai putea iubi vreodată.. și nu o spun așa, să cresc ?n ochii tăi sau a celor care citesc ce postez eu aici.. o spun pentru că atunci, la 10 luni de relație, fiind ?n practică cu facultatea, am stat pentru prima dată despărțiți timp de 10 zile.. primele 2-3 zile au trecut ok, din a 4-a noapte mă culcam pl?ngănd, că fetele cu care dormeam ?n cameră nu mai știau ce să-mi facă să-mi revin.. c?nd m-am ?ntors acasă mă simțeam de parcă sunt inlove pentru prima dată lol eram rușinoasă, aveam fluturi ?n stomac.. pentru PERSOANA CU CARE MI-AM PETRECUT 90% DIN TIMP ?N ULTIMELE 10 LUNI ...

iar m-am lungit lol .. nu vreau dec?t să te ajut (relat?ndu-ți povestea mea) să iei cea mai bună decizie puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#10 2011-04-29 09:31:07

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

puss

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#11 2011-04-29 16:24:31

Deliria
Full member

incerc sa nu ma gandesc la fel de des pentru ca nici mie nu mi se pare corect fata de actualul sa fac asta,si eu i-am povestit ca ma doare sufletul chiar daca m-am despartit de fost, si a fost super intelegator ma ruga sa inteleg ca el nu m-a meritat si ca nu a fost vina mea.durerea mea e ca am renuntat la multe incercand sa-l schimb pe fostu` am renuntat la mine,la ideile mele,la facultate doar sperand ca daca schimb eu ceva ma va iubi mai mult sau ma va intelege mai bine,si atunci cand simti ca ai dat tot si ai iertat tot din partea celuilant si vezi ca respectivul a depasit si a uitat tot ce ai facut tu pt el (eu munceam si el statea acasa sau schimba 3 servicii ca era mofturos,am suportat sa stau cu maica-sa in casa si sa fac absolut tot ce era nevoie ,nu aveam banii mei doar sa fie el multumit sa nu creada ca nu-l apreciez) prostii facute fara minte de o fata ce s-a indragostit la prima vedere de un tip pe care ea nu-l vedea dandu-i ei atentie...acum sa-l vad cu alta de mana chiar daca s-a intristat cand m-a vazut ma face sa suspin pt ca eu am vrut din tot sufletul sa mearga

In the backyard.

#12 2011-04-29 16:26:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Deliria, ce zici tu a trecut, nu-ti strica prezentul si viitorul pentru niste lucruri de mult trecute
toti facem greseli, important e sa nu le repetam... n-o sa stam tot restul vietii sa plangem dupa ele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.