|
Nu esti logat.
Help!Deprimata caut sfaturi.#1 2011-04-27 18:07:07
Help!Deprimata caut sfaturi.Salut fetele. All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #2 2011-04-27 18:14:18
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.Deliria, ceea ce ai simtit tu se cheama orgoliu, daca fostul era singur te asigur ca nu te durea atata, si n-o zic in necunostinta de cauza, stiu foarte bine cum e sfatul meu e sa lasi trecutul acolo unde e si sa iti vezi de relatia actuala daca zici ca e totul frumos Offline #3 2011-04-27 18:58:51
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.Eu sunt de parere ca ar trebuii sa continui cu actualul,mai ales ca spui "E cel mai deosebit barbat pe care l-am cunoscut, bun calm si iubitor , tot ceea ce fostul nu era, sau asa mi se parea atunci." ceea ce banuiesc ca astepti de la o persoana.Din moment ce fostul e asa cum ai descris si modul in care te simteai alaturi de el,nu cred ca are rost sa te mai gandesti la el sau la o continuare a relatie.Daca te simti bine in relatia actuala,te simti iubita,apreciata etc., cred ca mai bine este sa continui asa si sa lasi trecutul in trecut. Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #4 2011-04-27 19:57:04
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.te sfatuiesc sa te feresti cat de multi poti de fostu' pana simti ca nu iti mai provoaca niciun fel de sentiment, decat indiferenta incearca sa fii "normala" cu ce ai acum, mai ales daca totul e decurge bine Offline #5 2011-04-27 20:52:07
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.cateodata mintea-mi e confuza inainte bine era cand nu era rau, acum e tot timpul calm si bine si poate imi joaca mintea feste.si chiar ai dreptate heim cand se ruga sa-l iau inapoi ii ziceam clar ca nu se mai poate cum cand "nu ii mai pasa" simt ca si cum nu sufera destul avand in vedere ca eu am oferit ce am avut eu mai bun in relatia aia si nimeni nu a apreciat. All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-27 23:38:52Re: Help!Deprimata caut sfaturi.Subscriu la ce a spus Heim ... Oricat de amiabil s-ar fi terminat o relatie prima (a doua, a treia etc) intalnire cu fostul provoaca ceva sentimente, e normal si cat se poate de uman. Desi esti intr-o relatie ti-ai dori in subconstient sa stii ca fostul sufera forever and ever dupa tine, ca o sa se calugareasca intr-un final si eventual sa se castreze chimic la cerere Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2011-04-27 23:58:36
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.Bună deliria eu sunt de părere că ce a fost ar trebui să răm?nă ?n trecut.. ?ți va trece destul de greu.. am fost aproximativ ?n aceeași situație ca și tine (doar că la mine relația cu fostul a durat puțin timp și nu s-a comportat cu mine ur?t sau ca și cum aș fi un obict) din punct de vedere sentimental.. vorbeam de ceva timp cu el, eram amici, apoi am fost ?mpreună c?teva zile.. mă ?ndrăgostisem de el ?nainte să fim propriu-zis ?mpreună.. dar nu asta contează.. contează că am ținut mult la el.. tipul imediat după ce ne-am despărțit a plecat ?n italia la ai lui.. ?ntre timp eu ?mi propusesem să nu mă mai ?ndrăgostesc de nimeni.. să-mi bat joc de primul care-mi iese-n cale.. logic că nu a fost așa.. am ?nceput relația cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui (cu care de altfel sunt căsătorită) fără să fiu de el.. ?mi plăcea (ca și ?n cazul tău) că este liniștit, are grijă de mine, are grijă să nu mă rănească dpdv sentimental etc.. am acceptat cu greu să fiu cu el (av?nd ?n vedere faptul că era cel mai bun prieten al fostului) dar cum gașca era de partea noii relații am zis ?hai fie?.. c?nd a venit ex-ul din italia eram deja cu actualul.. prima conversatie cu ex-ul a fost cam ?nțepătoare din partea am?ndurora (deci se vedea că și pe el ?l afectase ?ntr-un fel noua situație).. mă tot frăm?ntam, mă tot consumam c?nd ?l vedeam cu altele.. a fost tare nasol.. am fost ?ndragostită de el cam 6-8 luni după ce ne-am despărțit cu toate că eram cu actualul.. dar mi-a trecut.. timpul le-a rezolvat pe toate.. culmea e că am rămas prieteni deci a ost cu happy-end.. tipul a fost și la noi la nuntă.. important este să VREI să faci loc ?n viața ta unui nou ?nceput, unei noi etape.. ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #8 2011-04-28 16:28:44
Re: Help!Deprimata caut sfaturi."Desi esti intr-o relatie ti-ai dori in subconstient sa stii ca fostul sufera forever and ever dupa tine, ca o sa se calugareasca intr-un final si eventual sa se castreze chimic la cerere " Adevarat graiesti Emilya Lol. All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #9 2011-04-29 01:12:12
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.deli sunt sigură că și tu vei depăși trecutul mai devreme sau mai t?rziu... pot să adaug la ce am scris mai sus că și eu după 2 luni de relație cu actualul (care am mai zis, e soțul meu = ?n fața societății și a lui Dumnezeu ) am vrut să ne despărțim pentru că mi se părea incorect el să ?nceapă să țină la mine și eu să suspin după altul, care culmea ?i mai era și prieten.. și știi ce-a făcut? a doua zi după ce i-am ?dat papucii? m-a sunat că vrea să vbm (comunicam foarte mult ?n scris ) pe mess.. și mi-a spus că nu renunță așa ușor la mine pentru (practic) niciun motiv concret, că lui nu i se pare că ăsta ar fi un motiv de despărțire, că dragostea poate apărea oric?nd.. și mi-a cerut o perioadă.. i-am zis că dacă după ?ncă o lună nu se schimbă nimic la corazon vreau să punem punct relației BF-GF.. nu știu ce s-a ?nt?mplat ?n luna respectivă, dar sincer c?nd a venit ziua răspunsului final n-am putut spune STOP așa că i-am zis asta ?mergem mai departe ?n formula asta c?t o vrea Cel de Sus? (eram și foarte bine-dispusă ?n ziua respectivă).. și uite-ne... ?n septembrie facem 6 ani de relație, iar ?n octombrie facem 3 ani de căsnicie ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #10 2011-04-29 09:31:07
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #11 2011-04-29 16:24:31
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.incerc sa nu ma gandesc la fel de des pentru ca nici mie nu mi se pare corect fata de actualul sa fac asta,si eu i-am povestit ca ma doare sufletul chiar daca m-am despartit de fost, si a fost super intelegator ma ruga sa inteleg ca el nu m-a meritat si ca nu a fost vina mea.durerea mea e ca am renuntat la multe incercand sa-l schimb pe fostu` am renuntat la mine,la ideile mele,la facultate doar sperand ca daca schimb eu ceva ma va iubi mai mult sau ma va intelege mai bine,si atunci cand simti ca ai dat tot si ai iertat tot din partea celuilant si vezi ca respectivul a depasit si a uitat tot ce ai facut tu pt el (eu munceam si el statea acasa sau schimba 3 servicii ca era mofturos,am suportat sa stau cu maica-sa in casa si sa fac absolut tot ce era nevoie ,nu aveam banii mei doar sa fie el multumit sa nu creada ca nu-l apreciez) prostii facute fara minte de o fata ce s-a indragostit la prima vedere de un tip pe care ea nu-l vedea dandu-i ei atentie...acum sa-l vad cu alta de mana chiar daca s-a intristat cand m-a vazut ma face sa suspin pt ca eu am vrut din tot sufletul sa mearga All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #12 2011-04-29 16:26:46
Re: Help!Deprimata caut sfaturi.Deliria, ce zici tu a trecut, nu-ti strica prezentul si viitorul pentru niste lucruri de mult trecute Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|