|
Nu esti logat.
Un raspuns urgent va rog !#1 2011-04-29 16:58:12
un raspuns urgent va rog !Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ca sunt f ingrijorata ! Luni am terminat folia de anticonceptionale Yasmin, iar astazi de dimineata trebuia sa-mi vina menstruatia. Si nu mi-a venit ! Intotdeauna imi vine dimineata, la aproape aceeasi ora. Am luat Ketoconazol pt o afectiune a pielii. Stiu ca interactioneaza, cel putin asa scrie pe prospect la Yasmin. Nu am facut nicio greseala. Desi nu am folosit prezervativ, prietenul meu a avut grija sa nu-si dea drumul acolo. Decand am luat pastilele ne-am ferit. Si cu toate astea de ce menstruatia nu este aici pana acum? Incep sa devin f ingrijorata. nu mi sa mai intamplat o intarziere din asta pana acum. De la ce sa fie oare ? Multumesc. Offline #2 2011-04-29 17:25:26
Re: un raspuns urgent va rog !Stai linistita, pot fi dereglari hormonale sau o raceala jos, mentra poate venii in oricare zi din cele 7 sau chiar in ziua 8 Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2011-04-30 10:44:13
Re: un raspuns urgent va rog !iar daca nu vine intruna din cele 8 e cazul sa ma ingrijorez ? Offline #4 2011-04-30 10:56:24
Re: un raspuns urgent va rog !Poti face un test de sarcina pt linistea ta, dar se mai intampla sa nu vina, mai ales daca iei de mult pastile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-04-30 11:30:58
Re: un raspuns urgent va rog !da dar chestia e ca nu mi sa mai intamplat pana acu si m-am ingrijorat si mai rau pt ca am luat ketoconazolul acela. desi am avut grija si stiu ca nu s-a intamplat nimic, tot ma gandesc de ce ar putea sa-mi intarzie, tocmai acum.. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-30 11:32:43
Re: un raspuns urgent va rog !menstruatia poate sa apara in oricare din zilele de pauza. Offline #7 2011-04-30 14:22:03
Re: un raspuns urgent va rog !am folosit-o pt ca alta nu aveam. de aceea am inceput sa iau si antic, doarece prezervativul imi provoaca iritatii, destul de neplacute. Offline #8 2011-04-30 15:26:15
Re: un raspuns urgent va rog !e un mit. o data intrerupte, poti ramane insarcinata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #9 2011-04-30 20:59:22
Re: un raspuns urgent va rog !asa scrie pe prospect la yasmin, "unele medicamente (de ex ketoconazolul...etc.) pot inhiba metabolizarea Yasmin" iar doc de la dermatolgie cand am intrebat-o mi-a spus ca nu neaparat, dar ca sa fiu eu sigura sa ma protejez pt orice eventualitate. asa am si facut. am evitat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|