|
Nu esti logat.
Menstruatie ciudata#1 2007-11-18 21:47:54
Menstruatie ciudataSalut, Offline #2 2007-11-18 21:51:15
Re: Menstruatie ciudatadoctoressa intra maine.acum mucoasa aia se poate sa fie endometru necrozat.dar ma gandesc ca in cazul asta trebuia sa fie toata rosie ca sa zic asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-11-18 22:04:07
Re: Menstruatie ciudatanu trebuie sa fie rosie raluca daca e necrozat insuficient cum cred ca a fost la ea...daca e necrozat e rosu, ok si e sub forma de cheaguri. dar bucatile de genul asta sunt ne-necrozate si ies sub forma de "bucati" mami de minuni Offline #4 2007-11-18 22:05:33
Re: Menstruatie ciudatae bine de stiut. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-11-18 22:12:28
Re: Menstruatie ciudataAvea si zone mai rosietice mucoasa aia, dar in majoritate era mai mult albicioasa cu cheaguri de sange pe ea.Va multumesc mult pt raspunsuri. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-18 22:16:27
Re: Menstruatie ciudataera o bucata de endometru cum a zis si raluca numai ca insuficient necrozata. se mai intampla si nu e de speriat. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|