homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere?

#1 2011-04-30 23:05:01

pejoilca
New member
Inregistrat: 2010-06-26

intarziere?

iau ac logest de ceva timp, insa pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva si de aceea sunt foarte ingrijorata. trebuia sa imi vina azi. insa de dimineata am vazut o mica pata rosie maronie si atat. de atunci nimic. nu am nici o stare cum ca mi-ar veni. din cate stiu le-am luat corect. puteti sa imi dati o explicatie? ce trebuie sa fac? sunt foarte stresata.

#2 2011-04-30 23:52:14

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: intarziere?

Trebuie sa te calmezi si cam atat. Poate s-a intamplat si pe fond de stres. In plus e posibil sa apara sangerare mai abundenta in zilele urmatoare. Daca le-ai luat corect nu e motiv de ingrijorare. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-04-30 23:56:05

pejoilca
New member

eu mi-aduc aminte ca le-am luat corect. stresata nu am fost.... stiu ca poate exagerez...dar azi dupa cum am zis a fost o mica pata...apoi ceva de culoare maroniu-galbui (foarte foarte puitn)  si acum este scurgerea aceea albicioasa (la fel in cantitati foare foarte mici). si din cate stiu ar trebui sa fie invers...culoarea sa se inchida nu sa se deschida.

#4 2011-04-30 23:58:14

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Pe prospect scrie ca sangerarea apare de obicei a 2 a, a 3 a zi de pauza, dar poate sa apara in oricare din cele 7 zile. Deci eu sunt de parere ca nu ai motive de ingrijorare si sa te linistesti, eventual sa vezi ce se intampla in zilele urmatoare. Si eu am avut luni cu sangerari mai abundente si luni cu cateva picaturi. Nimic de ingrijorat.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#5 2011-05-01 00:05:17

pejoilca
New member

scuze, poate sunt stresanta...dar dupa atatea luni in care nu am avut  probleme... totul pare atat de ciudat, de stresant....sangerarile erau intradevar nu asa de abundente ca atunci cand nu luam ac...dar acum e prea de tot.

oricum iti multumesc ca m-ai rasp. de cand asteptam sa vb cu cineva.....

Publicitate

loading...

#6 2011-05-01 09:30:09

pejoilca
New member

gata..pare ca s-a rezolvat big_smile m-am linistit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.