homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Legat de plecarea unui minor in strainatate

#1 2011-04-30 20:46:56

mitzilina
Membru
Inregistrat: 2011-04-30

legat de plecarea unui minor in strainatate

nu cred ca m-am logat pe forum pe care trebuie,dar imi incerc si eu norocul:)wink
in primul rand
buna,sunt ioana si am 14 ani jumate
la anul vreau sa plec cateva zile la bruxelles(spectator la un concurs de gimnastica)
si nu stiu daca pot parintii mei sa vina cu mine(asta insemna ca nu niciunul dintre ei)
asa ca am ideea sa imi faca procura notariala si sa ma trimita cu niste cunostiinte,asta doar daca nu pot ei
si daca ar fii situatia ca oamenii respectivi sa plece inaintea mea/dupa mine,adica sa nu plecam in acelasi timp,la frontiera trebuie,neaparat,sa fiu cu tutore?sau pot si singura,si sa fie cineva care ma asteapta in belgia?imi pot face ai mei procura ca ma lasa singura?

cine se pricepe?
multumesc anticipat! tummenupp  buga

#2 2011-04-30 20:50:39

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: legat de plecarea unui minor in strainatate

Poti sa te duci singura. In cazul asta, o stewardesa te va duce pana la avion si la decolare tot ea te va conduce ( nu stiu exact pana unde, dar cred ca pana la cei care trebuie sa te ia de la aeroport ).

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#3 2011-04-30 20:52:41

mitzilina
Membru
Inregistrat: 2011-04-30

mersi frumos!
dar trebuie procura notariala?

#4 2011-04-30 20:53:59

sunshine16
Banat
Site

Notă 1: Poate avea calitatea de ?nsoţitor şi o persoană desemnată din cadrul unei companii de transport internaţional de persoană. ?n acest caz este necesară prezentarea la graniţă a unei adeverinţe cu privire la calitatea de persoană desemnată de compania de transport internaţional de persoane să ?nsoţească minorul.

#5 2011-05-01 11:13:25

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

parintii trebuie sa imputerniceasca pe cineva care sa o insoteasca la vama. asa doar cu procura prin care ei iti dau voie sa iesi din tara nu ai cum, trebuie sa existe cineva care sa aiba grija de tine.

Publicitate

loading...

#6 2011-05-01 11:20:28

sunshine16
Banat
Site

Da, exact ce am scris mai sus. Trebuie sa vorbeasca cu cei de la compania aeriana si sa le spuna ca respectivul minor nu va fi insotit.

#7 2011-05-01 11:23:25

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

si oare careva din personal isi va lua o astfel de sarcina? ea trebuie sa se si intoarca in tara...mi-e greu sa cred ca fara o persoana anume desemnata, care sa mearga cu ei la notar sa faca imputernicirea va putea iesi din tara.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.