|
Nu esti logat.
Analize recomandate,cat costa?#1 2011-04-07 23:12:58analize recomandate,cat costa?Buna! Am tot cautat dar nu am gasit nimic. Are idee cineva cam cat costa niste analize recomandate in timpul sarcinii? Ex:grup sang, rh, VDRL, ca, mg, glicemie, ac uric, viee, creatinina, TGO, TGP, hb, L, ht, ex sumar urina. HIV, Ag hbs, AC HCV, anti toxo gondii, anti CMV, rubella, herpes, chlamidya. Majoritatea nici nu stiu ce inseamna, dar m-ar interesa cam cat costa, sa-mi fac o idee. Multumesc anticipat! ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline #2 2011-04-07 23:24:11
Re: analize recomandate,cat costa?vezi aici, ca sa-ti faci o idee: Offline #3 2011-04-27 15:37:16
Re: analize recomandate,cat costa?Buna. Poti sa incerci pe google, tastand analiza care ti-a fost recomandata si clinica unde vrei sa le faci. Sau si mai simplu este sa te duci la clinica respectiva cu lista de analize si sa iti spuna cat te costa. E putin mai greu sa aflii de una singura, unele denumiri seamana f bine intre ele. O zi buna! Offline #4 2011-04-30 17:42:19
Re: analize recomandate,cat costa?Buna fetelor, sunt noua pe forum si nu stiu daca s-a mai spus undeva, stie cineva daca la Spitalul Universitar Bucuresti se face antifungigrama? Stiu ca se face la Cantacuzino,dar am inteles ca momentan nu au reactiv. Am tot cautat la diverse laboratoare,dar nu am gasit. Multumesc! Offline #5 2011-05-01 00:11:39
Re: analize recomandate,cat costa?de ce nu te duci la o clinica privata? la toate pe care le stiu eu fac.nu stiu cum nu ai gasit. Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-01 20:09:29Re: analize recomandate,cat costa?Buna! Am fost si am facut analizele de mai sus. Pana la ex sumar urina m-au costat 213 ron. De la anti toxo gondii incolo m-au costat 354 ron. Deci un total de 567 ron. ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|