|
Nu esti logat.
Descuamarea pielii#1 2011-05-01 13:03:24
Descuamarea pieliiBuna ziua, Offline #2 2011-05-01 13:10:39
Re: Descuamarea pielii1. Eu pateam asa cand aveam streptococ, de fiecare data cand ma raceam faceam bube, ma manca pielea, si tot asa se descuama, pana la un moment dat cand a devenit permanenta faza, si faceam bube non stop. Cica era alergie la streptococul respectiv, asa ca a trebuit sa iau medicamente ca sa scap si de el si de alergie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-05-01 14:31:28
Re: Descuamarea pieliisaru`mana pt raspuns!!! Offline #4 2011-05-02 09:45:43
Re: Descuamarea pieliiMie nu mi-a facut nici o analiza in gat, mi-a luat doar o coaja de pe o buba. Ideea e ca si-a dat seama instant cand a vazut bubele, dupa care mi-a tot pus intrebari. A fost singura doctorita care si-a dat seama ce am, inaintea ei am primit o groaza de diagnostice, de la toxiinfectie alimentara la alergie la acarieni. Cert e ca mi-a trecut dupa tratament (habar n-am ce am luat, a fost de muuuuult), iar urmele de la bube mi-au trecut definitiv dupa o saptamana de prajeala la mare si baie in apa sarata (recomandat tot de doctorita). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|