homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Descuamarea pielii

#1 2011-05-01 13:03:24

Laura1992
New member
Inregistrat: 2010-11-18

Descuamarea pielii

Buna ziua,

de cateva luni mi se intampla ceva f ciudat. Cand sunt racita sau daca am rosu in gat mi se roseste pielea pe coapse si ma arde locul si ma mananca. Dr mi-a recomandat picaturile Zyrtec de 2 ori pe zi 10 picaturi si crema Advantan. Dupa ce imi trece mi se descuameaza pielea, destul de urat, cu insule asa si bucati intregi de piele desprinsa...mi-e teama sa nu am ceva mai grav  grater

De asemenea, am avut pe picior o mica umflatura iesita in afara de culoare roz...nu era alunitza, dar nici cos...din greseala acum cateva zile m-am scarpinat mai tare si am rupt pielitza de deasupra si s-a format puroi , am curatat bine lucul si acum este ca o crusta ,mai tare de culoarea sangelui inchegat,se simte mai tare cand apas dar nu ma doare ...ce poate fi? va rog frumos ajutat-ma cu o parere!!!
multumesc frumos!!

#2 2011-05-01 13:10:39

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Descuamarea pielii

1. Eu pateam asa cand aveam streptococ, de fiecare data cand ma raceam faceam bube, ma manca pielea, si tot asa se descuama, pana la un moment dat cand a devenit permanenta faza, si faceam bube non stop. Cica era alergie la streptococul respectiv, asa ca a trebuit sa iau medicamente ca sa scap si de el si de alergie.

2. Te-o fi intepat ceva, sau poate era un cos mai ciudat. Daca nu te mai doare si nu mai are puroi, e ok, se va retrage.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-05-01 14:31:28

Laura1992
New member
Inregistrat: 2010-11-18

saru`mana pt raspuns!!!

streptococ cum pot afla daca am? la exudat faringian? sau la examen de sputa? tratamentul in ce consta? antibiotice?
eu anul trecut in septembrie am avut rosu in gat urmat de pneumonie si de atunci am problemele astea cu roseata si descuamarea pielii ..am facut exudat faringian atunci si mi-a iesit stafilococ auriu si mi s-a zis ca sunt purtatoare...dupa o luna am repetat exudatul faringian si nu mi-a mai iesit nimic...insa anul asta deja am  facut de 2 ori rosu in gat cu toate ca am mare grija sa nu beau rece etc si de fiecare data insotit de roseata,arsura+mancarimi si apoi cand trec astea se descuameaza...

#4 2011-05-02 09:45:43

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Mie nu mi-a facut nici o analiza in gat, mi-a luat doar o coaja de pe o buba. Ideea e ca si-a dat seama instant cand a vazut bubele, dupa care mi-a tot pus intrebari. A fost singura doctorita care si-a dat seama ce am, inaintea ei am primit o groaza de diagnostice, de la toxiinfectie alimentara la  alergie la acarieni. Cert e ca mi-a trecut dupa tratament (habar n-am ce am luat, a fost de muuuuult), iar urmele de la bube mi-au trecut definitiv dupa o saptamana de prajeala la mare si baie in apa sarata (recomandat tot de doctorita).

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.