|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-11-17 12:24:23
IntrebareLuna trecuta am intrerupt antibburile...si sapt asta asteptam cm...ar fi trebuit sa vina joi-vineri...insa nimic...mentionez k am avut contacte numai protejate cu prezervativ...faza este k simptomul frecvent-sanii durerosi nu exista... Offline #2 2007-11-17 12:26:22
Re: Intrebaredupa ce ai intrerupt pastilele, nu prea ai cum sa stii cand iti vine menstra... chiar daca tu o asteptai joi/vineri, ea a fost dereglata... deci stai calma, daca v-ati protejat, esti in siguranta. ai rabdare, ca vine ea... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-11-17 12:33:38
Re: Intrebarepai..... daca inainte de pastile era neregulat asa o sa fie si acum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-11-17 15:22:02
Re: Intrebareeu stiu k dupa ce le opresti poate sa vina un pic aiurea si dupa isi revine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-18 14:08:16
Re: Intrebaream si eu o intrebare................................dupa mai multe contacte sexuale in aceiasi luna.......protejate of course si netinand cont de zilele de fertilitate....se poate sa intarzie cm ptr vrun motiv? mie mi s-a intamplat...o intarziere de 9 zile...si o pun pe seama contactelor de dinainte de ciclu....caci prin raceli am mai trecut si mi s-a intamplat de la ele sa-mi vina mai repede nu mai tarziu............. Offline #7 2007-11-18 14:37:03
Re: Intrebaresunt multe motive din pacate...nu avem cum sa stim care e al tau...probabil o dereglare...dar daca de sarcina nu poate fi vb si se incapataneaza sa apara in cateva zile mergi la medic sa ti dea ceva sa ti vina... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-19 07:59:29
Re: IntrebareIn urma analizelor de sange am costatat ca Mn este sub limitele normale. Mi s-a recoamandat sa fac un tratament cu Mn B6. Are o influenta asupra anticonceptionalelor? In general tratamentele cu vitamine influenteaza anticonceptionalele?? Ultima oara a fost editat de 71ioana (2007-11-19 19:37:48) Offline #9 2007-11-19 08:13:31
Re: Intrebarenu influenteaza ac. poti sa iei linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|