|
Nu esti logat.
Sangerari vaginale#1 2009-10-31 16:17:13
sangerari vaginalemi-au aparut niste sangerari vaginale ciudate si nu stiu de unde sa provina,mi-a trecut menstruatia acum 4 zile,posibil sa fie de la o folie de anticonceptionale?dupa o lunga pauza am luat o luna de zile am facut pauza de 7 zile si din urmatoarea folie nu am luat decat o postila apoi nu am mai luat deloc.Cel mai dubios este acum ca o prietena de-a mea are si ea aceiasi problema si ea nici nu ia anticonceptionale.Aveti vreun rsp? Offline #2 2009-10-31 20:57:36
Re: sangerari vaginaledaca la tine poate fi de vina joaca de-a contraceptivele...si eu cred ca despre asta e vorba, la prietena ta nu stiu ce se intimpla... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-10-31 21:47:36
Re: sangerari vaginalenu a fost o "joaca" ci nu am putut sa le mai iau.Multumesc mult de raspuns am mai cautat si cate ceva pe net dar ma inspaimanta asa ca mai bine as consulta un dr,oricum vad ca mi-a trecut,mi se intampla mai mult cand ma duceam la baie si in rest imi picura f putin si f inchis la culoare.Sper sa nu mai reapara. Offline #4 2009-11-02 13:39:38
Re: sangerari vaginaleeu am avut niste sangerari in timpul actului sexual.imi poate spune cineva oare ce am?daca ma duc la ginecolog probabil ca imi va face ceva analize sitit cumva cat costa? Offline #5 2009-11-02 13:51:31
Re: sangerari vaginalesangerarea in timpul actului sexual poate indica o rana pe col... Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-04 10:59:01
Re: sangerari vaginaleBuna! Ultima mentruatie a fost normala, la 28 de zile, caci asa imi vine mie.Dupa ce mi-a trecut, cam cu 10 zile inainte de urmatoarea mentruatie am avut o usoara secretie rozalie vreo 3-4 zile, apoi maronie cam tot atatea zile, apoi mi-a venit mentruatia. Intre timp, cat am avut acele scurgeri rozalii, apoi maronii am fost la dr. si mi-a facut control si eco. Mi-a zis ca e o dereglare si sa iau stodette AC. Mi-a venit menstruatia, am inceput sa iau AC, dar nu s-a mai oprit si deja iau de 11 zile. Nu curge f.f. mult dar totusi... taraie. Ce sa fac? Ca nu da semne sa treaca. A fost la un moment dat maroniu, apoi iar spre rosu si tot asa...O rog pe d-na doctor sa-mi dea un sfat. Dr. mea zicea sa continui cu AC, dar totusi sa sangerez atatea zile, 11 deja si nu sunt semne sa se opreasca... Offline #7 2009-11-04 11:02:38
Re: sangerari vaginaleDa, e spotting, un efect secundar al AC, care apare in primele 3 luni de administrare... durata depinde de la organism la organism, mai ai putina rabdare Offline #8 2011-04-25 22:00:51
Re: sangerari vaginaleBuna fetelor, eu sunt noua in ce priveste forumurile si sper sa nu imi stearga nimeni mesajul. Stiu ca s-a mai discutat putin pe subiect dar am si eu o intrebare. problema mea sunt acele mici sangerari. Adica numai cateva picaturi care ba sunt rosii ba sunt maronii deschis. Stiu ca trebuie sa merg la un doctor dar momentan din lipsa de bani iese din discutie. Imi poate spune si mie cineva un tratament pe care sa il iau fara prescriptie medicala si care sa le faca sa inceteze? Eu ma gandesc sa fac pauza de anticonceptionale dupa ce termin folia. Mai am pastile pentru cateva zile si avand in vedere ca a trebut extrem de mult timp de la ultima pauza ma gandesc ca poate fi un lucru bun. deja micile sangerari dureaza de 5 zile si incep sa disper. Ce sa fac? Va rog sa ma sfatuiti. Offline #9 2011-04-25 22:24:27
Re: sangerari vaginalepauza nu este deloc o idee buna. daca ai inceput sa ai spotting in conditiile in care inteleg ca iei de mult timp anticonceptionale solutia este sa le schimbi, nu ai ce alt tratament sa faci. la plannig nu te costa nimic. mergi cu adeverinta de elev, student sau salariat. Offline #10 2011-04-25 22:40:59
Re: sangerari vaginaleCe este drept eu luam Marvelon 21 dar pentru o vreme nu s-au mai gasit si am inceput sa iau Mercilon care am inteles ca este asemanator. Multumesc mult de tot pentru raspuns. Voi reveni la pastilele mele initiale. Offline #11 2011-04-26 00:15:28
Re: sangerari vaginaleMarvelonul trebuia inlocuit mai degraba cu desorelle (aceiasi hormoni in exact aceeasi concentratie ca si marvelon). vezi ce se intampla daca revii la marvelon. Offline #12 2011-05-04 13:09:25
Re: sangerari vaginalebuna fetelor!am si eu o probl la care sper sa ma ajute cineva.am intrerupt anticonceptionalele acum 2 sapt,zilele trecute am avut o scurgere maronie,iar in timpul actului sexual am sangerat.stie cineva care este cauza?sunt cam speriata si nu stiu ce sa cred.ciclul ar trebui sa imi vina cam peste 2 sapt si ceva. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|