|
Nu esti logat.
Va rog spuneti-mi k imi fac griji degeaba#1 2007-10-25 14:40:26
va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabaam mai scris o data acum 2 zile iar voi ati reusit sa ma linistiti putin,dar bineinteles k de teama va rog sa ma ajutati din nou.mi-a intarziat aproape 8 zile.am avut contacte sexuale protejate in a 9-a,a 16-a si a 23-a zi de la ultima menstruatie.prezervativul a fost de fiecare data verificat si era ok,nu au existat contacte intravaginale fara prezervativ iar ejacularea oricum s-a produs inafara vaginului.incerc sa ma calmez,sa-mi spun k nu are ce sa se intample dar niciodata nu mi-a intarziat atat de mult.am ajuns sa ma rog sa fie un chist si sa prefer moartea in locul unei sarcini.sfatuiesc toate fetele sa mearga la un planning cand isi incep viata sexuala pt a sti cand sa-si faca griji si cand nu.va rog mult dati-mi un raspuns Offline #2 2007-10-25 14:45:38
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabaiti spun Offline #3 2007-10-25 14:46:41
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabadaca te-ai protejat nu are de ce sa iti fie frica..mai ales pt k ati fost precauti.Poate sa iti intarzii din multe alte motive si sa nu fie nici chist..poate fi de la stres si chiar de la schimbarea de anotimpuri.. At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #4 2007-10-25 15:04:48
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabapoate sa intarzie d la mai multe chestii..nu doar de la sarcina ..stai relax !~ nu te mai stresa k si de la asta mai intarzie ! poate te`ai racit...de la schimbarea d vreme... #5 2007-10-25 15:09:42
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabamc mult pt raspunsuri.am fost extrem de precauti,prietenul meu niciodata nu ejaculeaza in mine,chiar daca mereu are prezervativul pus.of,oricum fac un test pe duminik si va spun dc sunt un caz exceptional:)sau tre sa consult un medic...psihiatru. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-25 15:09:59
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabanu te mai stresa...o sa fie bine:) 31 + Offline #7 2007-10-25 15:17:45
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeababuna...sunt noua p acest forum si am nevoie d un sfat din partea voastra. iau marvelon de 1 an si 5 luni. am avut contact sexual neprotejat vineri iar luni am uitat sa iau pastila si miercuri la fel (le-am luat a 2a zi) e posibil sa se intample ceva ? Offline #8 2007-10-25 15:24:53
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabanu se intampla nimk pt k ai avut contactul inainte sa uiti sa iei pastila. atunci erai protejata. iar acum trebuie sa te protejezi cu prezervativ pana inghiti inca 7 pastile 29+ Offline #9 2007-10-25 15:26:07
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabapai daca ai uitat pastila dupa contact,nu e nici o problema Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #10 2007-10-25 15:41:34
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabamc frumos m-am mai linistit Offline #11 2007-10-25 21:49:28
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabavoi sunteti singurii care ma mai linistiti,k prietenul meu nu face decat sa ma panicheze. Offline #12 2007-10-26 12:09:21
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabaeu am uitata sa iau pastiala ieri si astazi am luat-o si pe asta de azi si pe cea de ieri,pe care am uitat-o. am facut bine ca am luat-o si pe cea de ieri ? trebuie sa ma protejez timp de 7 zile cat le iau pe restu de pastile(10 mai am)? in pauza de 7 zile dupa ce am terminat pastilele trebuie sa ma mai protejez? va rog sa ma ajutati cu un raspuns ca stau cam cu teama Offline #13 2007-10-26 12:13:16
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabala ce ora iei de obicei pastila si cand le ai luat azi? happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-10-26 13:43:19
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabavyo, ai facut bine ca ai luat-o si pe cea de ieri insa trebuie sa te protejezi suplimentar urmatoarele 7 zile...atit, dupa aceea nu mai sunt probleme(evident cu conditia sa nu uiti din nou pastila mai mult de 12 ore) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-10-26 14:38:40
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabacrys_ty_na eu iau pastila dimineata pe la ora 09:30. Merci mult de tot doctoressa, si am sa iau pastila la ora stabilita. va multumesc mult de tot la amandoua , sunteti niste dragute Offline #16 2007-11-19 06:56:23
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabaMie mi-a intarziat mentruatia 9 zile luna trecuta,am fost disperata(trebuia sa imi vina pe 12 mi-a venit pe 21)....am avut contacte sexuale insa protejate...e posibil sa intarzie si luna asta? sau sa ma astept sa vina pe 19,avand in vedere k imi venea la 28 de zile regulat....multumesc astept raspuns(mentionez ca deja imi sint sanii intariti si o mica balonare la nivelul abdomenului,nu e vorba de vreo sarcina nu-i asa?sper k totul a fost ok la contactul p care eu il consider protejat) Offline #17 2007-11-19 12:05:28
Re: va rog spuneti-mi k imi fac griji degeabasimoika20...ai warn pt posturi multiple...te rog citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|