homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Overdraft (descoperire cont)

#1 2011-05-03 12:50:34

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Overdraft (descoperire cont)

Am cautat pe forum dar nu am gasit un topic punctual despre tema asta asa ca mi-am permis sa deschid eu unul.

De cateva zile tot cochetez cu ideea obtinerii unui card cu overdraft de care sa ne mai putem folosi din cand in cand atunci cand mai avem nevoie de un plus de bani si asta mi se parea cea mai ok varianta momentan.
M-am tot uitat pe net, dar domeniul bancar este unul in care nu ma pricep mai deloc, asa ca am zis sa intreb aici daca este cineva care are un astfel de card, care poate sa imi indice cea mai buna varianta existenta momentan pe piata sau sa explice mai pe intelesul meu ce anume trebuie urmarit atunci cand sondezi terenul pe subiectul asta.

Indicatii, sugestii, sfaturi ... multumesc in avans!

#2 2011-05-03 15:28:57

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Overdraft (descoperire cont)

eu am unul de la RBS
am avut 50 mil pe el si s-a intamplat o data sa ma folosesc de toti si imi venea suma minima de plata pe luna 200 lei, din care 100 lei era dobanda
e cam mult, dar nah...
de alte banci nu stiu, oricum trebuie sa ai si un salar cat de cat ca sa poti lua un astfel de card.

#3 2011-05-03 16:23:51

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Lady, eu una nu iti recomand tongue oricum, la salariul tau prea mult nu iti da banca (vorbesc din experienta lu` iub) si e destul de greu sa pui banii la loc, pentru ca aproape jumate din suma minima de plata lunara e doar dobanda lor (cel putin la cardul de il avem noi - Raiffeisen bank).
Oricum o sa ai tendinta sa platesti cu el pe ideea ca ii pui la loc si vei constata foarte repede  ca s-a golit complet lol iar vorbesc din proprie experienta

#4 2011-05-03 17:22:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

In loc de descoperitor de cont, iti recomand un card de credit smile Dobanzile sunt mai avantajoase, noi avem de la Raiffeisen si de la Alpha, dar prima variantra este mai buna.

Daca iti este de ajutor, uita-te pe www.conso.ro, ai dobanzi centralizate de la banci si poti face comparatii smile
Te duci la carduri - carduri credit, si ai acolo dobanzile de la mai multe banci. Cred ca este sectiune si pt overdraft, oricum site-ul este complex, gasesti cam tot ce iti trebuie.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-05-03 17:23:53)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-05-04 11:29:34

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

eu am avut la Bancpost si normal k am cheltuit toti banii in timp si plateam lunar 220 ron pentru aproape 200 milioane vechi, dar nu e bine  bang k nu achiti din el efectiv si dupa vreo 2 ani am reusit sa refinantez la Alpha si sunt foarte multumita (mai ales k de luna trecuta mi-a scazut cu 20 ron rata lunara)  forgetit  eu nu te sfatuiesc mai bine un card de credit sau de cumparaturi (de ex la Unicredit ala de cumparaturi poti pune bani pe el si ii poti scoate oricand, iar pui si iar scoti) este ok cardul. puss

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Publicitate

loading...

#6 2011-05-04 15:52:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu votez pentru card avantaj de la credit europe bank. se poate scoate de la ATM, plati la comercianti, se poate cumpara in rate fara dobanda de la magazinele partenere ( in Buc sunt sute).

#7 2011-05-04 16:10:45

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

gargarita a scris:

eu votez pentru card avantaj de la credit europe bank. se poate scoate de la ATM, plati la comercianti, se poate cumpara in rate fara dobanda de la magazinele partenere ( in Buc sunt sute).

si eu sunt de aceeasi parere. A avut mama si chiar ne-am facut treaba cu el. E foarte avantajos si nu pierzi nimic.

#8 2011-05-04 18:47:52

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

dar si de la rbs poti scoate de la atm, platesti la comercianti si cumperi in rate...doar ca daca scoti de pe card bani e dobanda maricica, daca platesti direct cu cardul e ok.

#9 2011-05-05 00:36:41

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Multumesc pentru raspunsuri si pentru informatii, fetelor! puss
Ideea e ca noi vrem ceva care sa ne ajute un pic din cand, nu am vrea sa dispunem de prea multi ca atunci tentatia ar fi mare smile d-aia am zis ca poate asta e solutia care ne-ar avantaja cel mai mult.

Am mai citit si eu pe net despre Cardul Avantaj de la Credit Europe Bank, spre asta am tinde si noi. Fetele care il au, cam in cat timp v-a fost eliberat dupa ce ati depus adeverinta de venit?

#10 2011-05-05 12:24:55

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Lady, eu le am de mult timp si nu mai stiu. parca o sapt. sau doua.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.