homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati

#1 2011-05-05 12:29:37

aleksa_cr3atza
New member
Inregistrat: 2009-05-27

Va rog sa ma ajutati

Prima oara knd mi-a aparut Vulvo-vaginita candidozica a fost anul trecut...am fost la ginecolog, dar eu deja incepusem tratamentul dinainte, m-a intreb ce iau, i-am zis k iau ovul macmiror, mi-au spus k sunt bune dar sa iau si crema canesten, pt k era f rosie...mi-am fac secretie si papa nicolau, la secretie nimik, iar papa nicolau cl 2, inflamatie, mi-a spus asistenta cum sa ma spal..etc, fara vreun tramtament....mi-a mai aparut akum vreo 3-4 luni, dar in forma usoara, am dat cu canestem si m-am spalat cu ceai si bicarbonat si mi-a trecut...acum iar mi-a aparut, de vreo 2 sapt si nu merge cu crema...ar fi bine daca as lua ovule canesten?? am auzit k sunt f bune...si eventual mi-ar putea cineva sa-mi recomande pastile ?? pt k poate aja nu mi-ar reaparea....plz help me....si mai am o intrebare...m-am gandit ca si prietenul meu sa faca tratament cu crema....pt k nu a fac...

#2 2011-05-05 12:35:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Va rog sa ma ajutati

aici nu o sa te incurajeze nimeni sa iti aplici tratamente dupa ureche. daca tu crezi ca stii ce ai de facut, go ahead! pe forumul asta nu am vazut sa se incurajeze autotratamentul.

neoficial, canestenul este intr-adevar pt candida, dar cum la tine e recurenta treaba, nu ar strica sa faci o antifungigrama, sa stii la ce e sensibila. da, trebuie sa se trateze si partenerul pentru ca altfel o s-o tot iei de la el, daca aveti contacte neprotejate. eu una as merge la doctor si as face o analiza de secretie cu antifungigrama. important e sa tratezi cauza, nu sa tot maschezi efectele cu canesten crema.

#3 2011-05-05 12:40:19

aleksa_cr3atza
New member
Inregistrat: 2009-05-27

Re: Va rog sa ma ajutati

Am inteles..pey vreau sa ajung kt mai curand la ginecolog, dar momentan nu am cum...pe la jumatatea lunii sper sa ajung, dar ma gandeam pana at ce sa fac??? Si crema nu este dupa ureche...pt k mi-a fost recomandata chiar pt asta, oricum am sa ma dau in continuare cu crema pana ma duc la ginecolog sa-mi fac o analiza da secretie.

Ultima oara a fost editat de aleksa_cr3atza (2011-05-05 12:44:04)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.