homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As putea sa fiu insarcinata?

#1 2011-05-01 19:40:31

alexaS
Membru
De la: Brasov
Inregistrat: 2011-05-01

As putea sa fiu insarcinata?

buna ...am si eu o problema ..mi-a intarziat mestruatia   si am facut  sex neprotejat pe data de 24 aprilie dar sunt 99% convinsa ca a avut mare grija ..in ultima vreme am fost foarte stresata si inca sunt din cauza altor probleme...din cauza asta imi intarzie asa de mult??ajutati-ma va rog.........o parere:((, ultima menstruatie am avut-o pe 31 martie si este regulat (28-29 zile), acum ma dor foarte tare sanii si partea de jos a ovarelor mi s-a intarit, secretiile care le am de cateva zile sunt urat mirositoare mai rau ca de obicei, ma gandesc ca inca este prea devreme pentru a face un test de sarcina

#2 2011-05-01 20:06:47

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: As putea sa fiu insarcinata?

stii ca "metoda de contraceptie " folosita de voi, nu e deloc sigura. Si sunt sanse sa fi insarcinata. Daca nu iti vine menstra, fa un test de sarcina la 3 saptamani de la contact, adica in jur de 15-16 mai.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2011-05-02 11:02:01

alexaS
Membru

stiu  ca metoda asta a calendarului nu este deloc sigura, dar pana acum nu am avut probleme; in continuare am simptome ca trebuie sa vina (sani tari, secretii vaginale puternice, dureri in jurul rotulei-durere care mi-e specifica in perioada asta), m-am gandit ca poate este si stresul de la facultate si de la munca, problema este ca in perioada asta m-am despartit de prietenul meu si am avut o perioada foarte deprimanta...nu stiu ce sa mai zic.... nustiu oricum o sa mai astept...am inteles ca exista niste pastile care pot sa grabeasca menstruaia....am mai luat asa ...mi-a dat ginecologul cand aveam 17 ani dar nu mai stiu cum se numeau..ms ...cred ca daca sunt tot timpu cu gandul asta la asta de aceea nu imi vine... am gasit pastilele acestea Orgametril, am inteles ca trebuie sa le iei 3-4 zile cate 2 pe zi si in perioada asta menstruatia lipseste cu desavarsire dupa care daca incetez sa mai iau pastilutza apare imediat menstra ...asa sa fie?

Ultima oara a fost editat de alexaS (2011-05-02 11:11:23)

#4 2011-05-02 20:11:19

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pastilele care o grabesc, la fel de bine fixeaza sarcina, exemplu duhaston.

nu ai patit nimic pana o patesti. "sanatoasa" mentalitate ce pot spune.....  daca ideea ta este sa iei pastile de capul tau, asa cum te-ai si protejat, e de rau. macar daca ai zbarcit-o mergi la medic, fa un test de sarcina.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5 2011-05-02 21:40:00

alexaS
Membru

doar am intrebat, nu vreau sa fac nimic de capul meu, de acea  va si cer sfatul, o sa fac un test de sarcina cat mai rpd...ms oricum de sfaturi cesafac

Publicitate

loading...

#6 2011-05-06 08:50:52

alexaS
Membru

buna, mi-am facut un test de sarcina miercuri pe 04 mai si a iesit negativ, la o ora dupa toata treaba asta mi-a venit menstruatia, cel mai bun cadou pe care il puteam primi d ziua mea  chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.