|
Nu esti logat.
E posibil??#1 2011-05-05 23:24:53
E posibil??De curand prietena mea a hotarat ca este pregatita sasi inceapa viata sexuala. Am facuto pentru prima data acum vreo 3 saptamani. Pe data de 1 luna curenta am facuto ultima data si intamplarea a facut ca sa rupt prezervativul! Iei a 2 a zi ia venit menstruatia si dupa cum zice pana acum a avuto normala cu o singura exceptie: prima zi a avut dureri normale (a durut-o puta mai mult ca de obicei) iar apoi nu a mai avut dureri a 2 a si a 3 a zi dar sangerarea fiind in cantitati normale culoare normala ca de obicei! Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?? Specific ca cantitatea de sperma intrata in vagin nu a fost mare deoarece la ejaculare am scos penisul afara dar nu stiu daca a mai intrat ceva pe parcurs(piacatura magica sau chestii de genul asta) iar prezervativul sa rupt de undeva de sub rezervor dar cand am ejaculat sperma a iesit totusi din el:) Multumesc astept raspunsurile voastre! Ultima oara a fost editat de micutul (2011-05-06 19:36:38) Offline #2 2011-05-06 10:38:03
Re: E posibil??daca i-a venit menstra a 2-a zi dupa contactul sexual in discutie atunci puteti fi foarte linistiti ca nu e nici vorba de sarcina. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|