|
Nu esti logat.
Vreau sa raman insarcinata-2#21 2011-05-31 11:15:53
Re: Vreau sa raman insarcinataNeata!Am si eu o nedumerire:de obicei ciclul meu este regulat de 28 zile,niciodata nu mi-a intarziat,iar luna aceasta mi-a venit cu 6 zile mai tarziu.Avem contacte sexuale neprotejate,astfel ca sunt si perioade cand lasa inauntru.Am facut testulbarza azidimineata(desi sunt la menstruatie) si mi-a iesit negativ.Sa cred ca e doar o dereglare?! Offline #22 2011-06-13 22:35:58
Re: Vreau sa raman insarcinataEu as dori sa merg la monitorizare ecografica a ovulatiei. Cunoasteti un cab. medical in Bucuresti care sa faca aceste monitorizari ? Offline #23 2011-06-13 23:27:46
Re: Vreau sa raman insarcinata
sotul si-a facut o spermograma? ai investigat tot ce se poate? trompele sunt permeabile? Ultima oara a fost editat de mikado (2011-06-13 23:28:07) . Offline #24 2012-08-31 19:07:28
Re: Vreau sa raman insarcinatama numesc diana,eu si sotul meu ne-am hotart sa avem un bebe.incercam de putin timp.luna asta am sangerat putin lao saptamana de la menstruatie...credeti ca a inceput ovulatia?a doua zi m-am si apucat de treaba credeti ca am sanse sa ramana?e ceva rau daca facem in fiecare zi pana termin ovulatia?am aruncat un ochi [e calendarul fertilitatii cica e mai bine sa faci sex dimineata....asa e? Offline Publicitateloading...
#25 2012-08-31 21:42:59
Re: Vreau sa raman insarcinataAm 26 de ani si sunt casatorita de 4 ani,sotul e plecat mai tot timpul in strainatate(2 luni plecat 7 zile acasa).De 3 ani incercam sa avem si noi un bebe dar pana acum nimik.Chiar nu mai stiu ce sa fc .Am fost la doctor mi-am fc analize,am facut chiar si hinderoscopie sa vad daca trompele nu imi sunt infundate ,si sotul si-a fc analize si culmea totul e ok toate analizele sunt bune,dar bebe nu vine.Am prin chiar si perioada de ovulatie si tot nimic.Imi doresc chiar enorm de mult un bebe.Ce ma sfatuiti sa mai fc? Offline #26 2012-09-01 00:39:01
Re: Vreau sa raman insarcinatadiana . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|